Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólový festival v zápase FK Kosoř - FK Slovan Lysá nad Labem


Branky


10

Hráči FK Kosoř porazili v 8. kole Krajského přeboru porazit rezervu Povltavské FA o jednu branku 1:0. A v 9. kole čelili v domácím prostředí FK Slovanu Lysá nad Labem, který v předešlém zápase podlehl Polabanu Nymburk 0:3. Favoritem pro toto utkání tak byl celek FK Kosoř, který chtěl v domácím prostředí svou roli potvrdit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v prvním poločase

Hráči FK Kosoř nastoupovali do utkání jako favorité a ihned od začátku utkání svou roli potvrzovali. Byli mnohem aktivnější a ve všech herních aspektech svého soupeře předčili. První branku vstřelili domácí v 15. minutě. Po dlouhém autovém vhazování do pokutového území se před vybíhajícího brankáře Rathouského dostal Tomáš Vladyka a hlavou vstřelil branku na 1:0. Netrvalo dlouho a domácí přidali do soupeřovi sítě další branku. V 18. minutě se prosadil Mikuláš Bícha přízemní střelou na zadní tyč a zvýšil na rozdíl dvou branek, 2:0. Domácí pokračovali v dominanci a ve 23. minutě střelou z dálky překonal brankáře Marek Brož a domácí vedli 3:0. Do konce prvního poločasu se prosadil ve 44. minutě, poté co se dostal k odraženému míči, který nedkoázala obrana hostujícího celku po centru z pravé strany odvrátit, Adam Janoušek a dal domácím pohodlný náskok čtyř branek do druhé půle, 4:0. Další branka už v prvním poločase nepadla a tak domácí mohli jít do šaten spokojeni se svým výkonem i se svou produktivitou.

 

 

Domácí nepolevili a přidali ještě 3 branky

Domácí si odnesli z prvního poločasu výrazný náskok čtyř branek a nemuseli se tak hnát za výsledkem v poločase druhém. Bohužel pro hostující hráče nepřestali hrát a ze zápasu udělali gólový festival. Fanoušky to jistě muselo potěšit, protože po změně stran se domácí trefili hned třikrát. První branku domácích v druhém poločase vstřelil kapitán týmu Milan Černý 69. minutě, kdy si dokázal hezky zpracovat přihrávku vzduchem a z druhého doteku vyslal střelu, kterou brankář nedokázal lapit a zvýšil na 5:0 a o osudu zápasu bylo definitivně rozhodnuto. V 72. minutě přidal další branku domácích, tentokrát už na 6:0 Danny Višvader, který střelou z voleje po centru z pravé strany překonal hostujícího brankáře. Poslední a tím pádem sedmou branku domácích vsítil na 7:090. minutě Jan Skřivánek a utkání tímto stavem i skončilo. Sobotní odpoledne tak měli příjemnější domácí hráči FK Kosoř, kteří si zastříleli a přejeli svého soupeřem obrosvkým gólovým rozdílem.

 

 



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mansour Jakub - KUBEČKA Matěj, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 9. 2021 22:44
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Michal Ouředník
Tip experta: výhra domácích

Kosoř jde do zápasu jako favorit, tipuji výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí potvrdí body získané ve Hvozdnici