J. Jeslínek 13. (p.)
J. Jeslínek 64. (p.)
T. Krimlák 93.
3:1
(1:1)
19. A. Nadri
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:15

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

2 penalty a červená karta v utkání TJ Klíčany - SK Hřebeč


Branky


13. J. Jeslínek (p.) , 64. J. Jeslínek (p.) , 93. T. Krimlák - 19. A. Nadri
9

Fotbalisté Klíčan po remíze z minulého kola s Posázavenem Poříčí nad S. přivítali na domácím hřišti hráče TJ SK Hřebeč. Těm se také zrovna nepovedlo utkání v minulém kole, kde narazili na Sokol Nespeky a podlehli mu 2:5.  V 9. kole na hřišti Klíčan tak byla Hřebeč outsiderem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokutový kop a neuznaná branka

Do utkání lépe vstoupili hráči Klíčan. Vypracovali si tlak a z něj vyplynulo hned několik šancí na začátku utkání. Vše ale vyvrcholilo ve 12. minutě, kdy Kalas naváděl míč přes obránce do pokutového území a byl faulován. K penaltě se postavil Jeslínek a ve 13. minutě poslal domácí do vedení 1:0 střelou z jeho pohledu k levé tyči, na kterou si brankář Kabele dokázal sáhnout, ale zabránit v cestě do sítě nikoli. Následně hostující celek dokázal srovnat obraz hry a vyrovnat se domácím. Zvolili nepříjemný styl a pomáhali si standartními situacemi a dlouhými auty. V 17. minutě přišel rohový kop hostí, který brankář Fiala v chumlu hráčů před ním dokázal vyboxovat jen kousek před sebe a k odraženému míči se dostal Narian Adri. Ten na hranici pokutového území zvolil střelu obloukem přes všechny v pokutovém území a se štěstím o horní tyč vyrovnal na 1:1. Hra pokračovala ve vyrovnaném duchu, ale k vidění bylo velké množství faulů. Klíčany stejně jako v první desetiminutovce si vypracovali několik závarů před brankou Kabeleho, ale do poločasu už za jeho záda míč nedostali. Ani Jeslínek, který byl vyslán Jurčíkovou přihrávkou za obranu. Do poločasové pauzy hrozili i hráči hostí. Znovu z jejich silné standartní situace zakončovali šanci z voleje na zadní tyči, ale Fiala byl připraven. Ve 38. minutě dokonce mohli jít hráči SK Hřebeč do vedení, jenže branka padla po zpracování rukou. Poslední větší šanci první půle měli domácí Barták, ale tváří v tvář brankáři neproměnil. V 44. minutě se bohužel nepěkně zranil klíčový hráč hostujícího TJ SK Hřebeč Jakub Podaný, který ve skluzu dojel za autovou čáru a narazil do sloupku od výsledkové tabule, který boužel nebyl na bezpečném místě. Následně musel odjet do nemocnice ošetřit a zašít otevřenou ránu na koleni. Do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1. 

 

 

Druhá penalta a červená karta

Červená karta přišla po zásahu rukou Jaroslava Hory, který zabránil míči v cestě do odkryté brány za ním a proto byl nařízen pokutový kop a on oceněn červenou kartou. Pokutový kop si vzal na starost znovu Jeslínek a v 64. minutě proměnil znovu do stejného místa, jako jeho předchozí pokus a vrátil domácím vedení, 2:1. Hostující tým v oslabení už nebyl tak nebezpečný a do šancí se dostávali především domácí. Obrovskou šanci měl po centru Hájka na Barták, který ale přestřelil odkrytou branku. Sám Barták se dostal ještě do další šance, ve které znovu přestřelil. V 78. minutě přišel na hřistě Krimlák a dostal se za krátkou dobu do dvou úniků na brankáře, jeden nájezd mu chytil, ale druhý nájezd Krimlák proměnil a v 90. minutě zvýšil na konečných 3:1.

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: Hodně těžké utkání, kdy hosté hráli na hranici faulu (spíše za) a takhle se my chovat jako Hřebeč k rozhodčímu tak v Poříčí nedohrajeme a máme cely tým červené karty.(slovně) Ale klobouk dolu, jak to rozhodčí zvládli a věřím ze Hřebec takhle dole s tímhle týmem nebude a já jsem rád, že jsme tohle těžké utkání zvládli.

SK Hřebeč
Štěpán Sádecký: Neznám mužstvo, které je úplně v klidu, když čelí 2 penaltám, dostane červenou kartu, neuzná se mu gól na konci 1. poločasu, kdy jde do vedení na půdě špičkového týmu soutěže. Absolutně nemůžu souhlasit s tím, že by to přerostlo únosnou mez. Navíc se nám zraní před poločasem jeden z klíčových hráčů díky tomu, že domácí tým nemá ani hrací plochu v souladu s pravidly fotbalu. Co se týče agresivity, tak si myslím, že domácí hráč přehání, protože už jsem viděl v Krajském přeboru mnohem horší zápasy. Čekal bych od domácího mužstva spíše omluvu za to, že musíme volný čas jejich chybou trávit v nemocnici. Ale o tom ať si udělá každý obrázek sám.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] (78. T. Krimlák [-] ) , J. Jeslínek [-] (88. T. Petříček [-] ) , P. Hájek [-] , T. Buldra [-] , D. Minha [-] (90. J. Ježek [-] ) , M. Barták [-] (70. M. Batryn [-] ) , A. Kraus [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-]

SK Hřebeč
P. Kabele [-] - J. Podaný [-] (46. M. Servus [-] ) , J. Faktor [-] (70. O. Stříbrský [-] ) , J. Pinkas [-] , A. Nadri [-] (70. J. Janík [-] ) , J. Hora [-] , P. Macháč [-] , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-]

ŽK: 27. M. Bureš - 5. R. Macháč , 13. M. Novák , 81. J. Pinkas , 86. P. Macháč . ČK: 62. J. Hora .
Hráči zápasu: P. Hájek .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: BUDIL Daniel - BARTŮŠEK Zdeněk, ČERMOCH Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Michal Ouředník
Tip experta: výhra domácích

Domácí jdou do zápasu jako favorit a myslím, že svou formu potvrdí a budou bodovat naplno.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ztrátu dvou bodů z poříčí doženou Klíčany doma