Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body do tabulky pro Polaban Nymburk


Branky


7

Hráči FK Slovanu Lysá nad Labem v předchozím kole prohráli vysoko 5:3 a dokázali zdramatizovat tuto přestřelku proti rezervě Vlašimi. Hráči Polabanu Nymburk podlehli o jednu branku celku FK Kosoř 1:0. Ani jeden z týmů nevstoupil do sezóny podle představ a oba čekali před tímto zápasem na své první vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo se v prvním poločase

První poločas začali s míčem na kopačkách hráči hostujícího celku Polabanu Nymburk a hned od začátku byli aktivnější. Svou aktivitou si vypracovali rohový kop ve 21. minutě a z toho se prosadil hlavou na první tyči Ondřej Drobný a byl prvním, kdo změnil skóre zápasu, 0:1. Netrvalo to dlouho a hosté využili svého aktivního přístupu k zápasu po druhé. Byli lepší na balónu než domácí a po rychlé akci a centru do vápna z levé strany se dostal k balónu ve 28. minutě Vojtěch Herčík a svou střelou překonal brankáře domácích Rathouského a zvýšil na 0:2. Hostující si vytvořili obrovský tlak a ve 30. minutě Michal Kotek se dostal k odraženému míči daleko za hranicí pokutového uzemí a svou krásnou prudkou střelou z dálky překonal vše co mu stálo v cestě mezi ním a brankou domácích, 0:3. O výsledku jakoby bylo rozhodnuto už na konci první půle.

Bezbrankový druhý poločas

Hráči Polabanu Nymburk si odnesli z prvního poločasu pohodlný tříbrankový náskok a nemuseli se tak zběsile hnát za výsledkem. Nepřestali však hrát a nezalezli na vlastní polovinu. Dalo by se čekat, že svůj náskok jen odbrání. Hráli však aktivně, sice méně než v prvním poločase, ale stále aktivně. Domácí hráčí Slovanu Lysá nad Labem však nepřestali doufat, že by mohli s výsledkem zápasu něco udělat a i přes nepříznivý výsledek se snažili. Hosté jako po celý zápas byli nejnebezpečnější z centrů ze stran, žádný z nich však neskončil brankou. Druhý poločas byl ale mnohem vyrovnanější, než ten první, ale ani snaha domácích o kosmetickou úpravu skóre nevyšla a tak první body v sezóně bral Polaban Nymburk.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hes Filip - BOČEK Michal, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2021 11:08
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: remíza

Zápas o 6 bodů skončí podle mého názoru remízou.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích