1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 17:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posázavan srovnal utkání s dosud neporaženými Klíčany v samotném závěru


Branky


6

Dosud bez ztráty bodu, ikdyž nespokojeni se svým herním projevem, čekala hráče Klíčan výzva v podobě menšího hřiště a soupeře, který v minulém kole dokázal porazit Sokol Nespeky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hostující hráči brankou z přímého kopu

Do zápasu lépe vstoupili hráči hostujících Klíčan, vypracovali si hned na začátku utkání volný přímý kop ze zajímavé vzdálenosti a několik slibných centrů především z pravé strany. Na míči byli v úvodu lepší než domácí. V 7. minutě přišla prudká přízemní střela z dálky, ale domácí brankář Soukup jí vyrazil a zabránil tak jít hostům do brzkého vedení.

 

V 16. minutě Jeslínek prodloužil hlavou na Kalase a ten se ocitl na hranici vápna ve fantastické příležitosti pro Klíčany skórovat. Ovšem byl zezadu faulován a i když vypadal faul nebezpečně, kartu rozhodčí neudělil žádnou. Volný přímý kop na hranici vápna byl však neoddiskutovatelný. K míči se postavila hned trojice hráčů z Klíčan, ale ten kdo zahrával v 17. minutě standartní situaci byl nakonec Jiří Jeslínek. Střelou po zemi překonal jak zeď, tak brankáře Soukupa a hosté šli do vedení 0:1.

 

Ve 27. minutě ve středu pole Jeslínek vyslal průnikovou přihrávkou Bartáka a ihned po odehrání míče byl dohrán nepěkným zákrokem Zahladka. Barták se dostal do pěkné pozice ke skórování, ale rozdíl dvou branek pro svůj tým nezařídil. Při následném přerušení hry obdržel Zahladka žlutou kartu za předchozí zákrok.

 

První větší šance domácích přišla po dlouhém výkopu brankáře Soukupa, který Pozníček nepřesvědčivě odehrál na střed hřiště. Zde se ho ujmul domácí Havlíček, ten ho i s trochou štěstí po odrazech posunul na Maksymchuka, ale ten branku přestřelil. Na 0:2 mohl do poločasu přidat Jeslínek, ale po přihrávce Krause na malém vápně selhal a netrefil míč. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1 pro hostující Klíčany.

Vyrovnání za pět minut dvanáct

Druhý poločas domácí diktovali tempo zápasu a jejich tlak se stupňoval. Hosté hrozili spíše jen z brejkových situací a to hned dvakrát, když jednou Jeslínek netrefil po úniku křižnou střelou bránu a po druhé Minha, který se ocitl před odkrytou bránou, ale míč trefil špatně a uklidňující branku pro hosty nepřidal.

 

Posázavan se nenechal zvyklat šancemi hostů a snažil se svého soupeře přehrát a minimálně srovnat. V zakončení však několikrát postrádali domácí více přesnosti.

 

Domácí se pár minut před koncem dostali ke krásnému zakončení a to jmenovitě Zahladko. Ten zakončoval nůžkami, jenže Fiala jeho pokus zneškodnil na roh. Z následného rohu v 88. minutě padla vyrovnávací branka, kterou vsítil díky důrazu Jaroslav Jírů. Ten využil nepozornosti hostujícího brankáře, který si volal, že míč chytí, ovšem před jeho rukavicemi se v náběhu objevil právě Jírů, který hlavou skóroval. Brankář Klíčan si ještě následně u rozhodčího stěžoval, že byl faulován, ale jeho stížnost nebyla ničemu platná. Rozhodčí o pár minut později zápas ukončil za stavu 1:1.

 

U hráčů Klíčan bylo vidět, že je to pro ně ztráta a že jsou průběhem utkání znechuceni.

 

Redaktor Jan Činoveský se opravou textu reportáže tímto omlouvá za předchozí nesprávně popsaný průběh zápasu, jenž mohl působit tendenčně vůči jednomu z klubů. Zápas byl následně zpětně kontrolován i díky platformě tvcom.cz, aby tato reportáž byla sepsána správně z objektivního pohledu nezaujatého novináře. Za ohlasy jednotlivých klubů však redaktor nebere žádnou odpovědnost, zde se jedná o subjektivní názory členů klubů.



Ohlasy k zápasu



TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: Co k tomu říct... Byla to tak pěkná sobota, dokud nepřišel zápas v Poříčí. Hodinu jedeme do Poříčí, kde je známo, že se hraje proti 14-ti a dnes se to jen znovu potvrdilo a rozhodčím bylo úplně jedno jak moc okaté to je. Bohužel už je to tu zase a znovu v Poříčí. Utkání bylo spíše bojovné než fotbalové a druhý poločas jsme spíše bránili a chodili do brejků, ale měli jsme přidat na 0:2 a nenechat si takto vzít dva body na konci zápasu. Sami domácí hráči říkali, že už je to dost blbé hlavně v druhé půli.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - P. Havlíček [-] , M. Azilinon [-] , V. Peroutka [-] (73. A. Shut [-] ) , L. Říha [-] (78. J. Baštýř [-] ) , V. Zahladko [-] , J. Jírů [-] , V. Balata [-] (89. A. Dumský [-] ) , J. Greš [-] (14. A. Ibragim [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] , J. Jeslínek [-] (84. M. Krimlák [-] ) , M. Barták [-] (46. D. Minha [-] ) , P. Hájek [-] , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] , A. Kraus [-] , D. Pozníček [-] , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-]

ŽK: 28. V. Zahladko , 64. J. Jírů - 82. P. Hájek .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: Svoboda Richard - CÍLEK Martin, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra hostů

Na malém hřišti v Poříčí se hraje velmi špatně, nicméně Klíčany si s tím poradí.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: remíza