Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:15

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

7 branek bylo k vidění v utkání SK Hřebeč - TJ Sokol Nespeky


Branky


6

SK Hřebeč v předešlém 7. kole podlehla rezervě Českého Brodu 3:2, kdy jen v posledních minutách dokázali snížit, ale už nestačili na to aby srovnali skóre. Hráči TJ Sokol Nespeky také neměli zrovna vydařené vystoupení v minulém kole, kdy prohráli s Posázavanem Poříčí nad Sázavou v domácím prostředí 1:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 branek v prvním poločase

Na první branku v utkání se nečekalo vůbec dlouho. Už ve 2. minutě se prosadil hostující Miloslav Klauz a poslal domácí do brzkého vedení 0:1. Domácí tak do utkání na vlastní půdě nevstoupili vůbec dobře a už ve 14. minutě Miloslav Klauz vstřelil jeho druhou branku v utkání poté, co po rohovém kopu se k němu odrazil míč na hranici vápna a on prostřelil vše co mu stálo v cestě a hosté vedli 0:2. Domácí se ke konci poločasu dokázali otřepat po nepovedeném vstupu do utkání a ve 42. minutě snížil domácí Jan Kotěra snižující branku na 1:2. Hosté na tuto branku dokázali odpovědět vcelku rychle a v 44. minutě se prosadil Lukáš Maršoun a vrátil hostujícímu celku dvoubrankové vedení, 1:3. Už se zdálo, že dvoubrankovým rozdílem skončí první poločas, jenže těsně před koncem prvního poločasu dokázali domácí znovu snížit na rozdíl jedné branky. Prosadil se ve 45 minutě kapitán domácích Matin Dolejš a snížil na 2:3. První poločas tak skončil rozdílem jedné branky a diváci mohli vidět celkem 5 branek za 45 odehraných minut. 

Hostující hráči přidali další 2 branky

Krátce po začátku druhého poločasu si hosté zařídili návrat dvoubrankového vedení. Ve 49. minutě se za hosty trefil Jindřich Dobřanský a Sokol Nespeky vedl znovu o dvě branky 2:4. Hostující hráči byli v zápase lepší a v druhém poločase to potvrzovali. Byli aktivnější, přesnější, nebezpečnější ale především byli produktivnější. Jejich produktivitu potvrdil v 72. minutě David Pešta a upravil skóre na finálních 2:5. TJ Sokol Nespeky tak lépe zvládnul tento zápas a lépe se odpíchnul od porážky z posledního kola, než domácí Hřebeč. 



Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - J. Podaný [-] , M. Stříbrský [-] (61. M. Novák [-] ) , J. Faktor [-] (75. M. Pařízek [-] ) , J. Pinkas [-] , T. Jablonský [-] , A. Nadri [-] (46. P. Macháč [-] ) , R. Macháč [-] (75. O. Stříbrský [-] ) , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-] , J. Kotěra [-] (52. M. Servus [-] )

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , M. Kučaba [-] (86. P. Rublič [-] ) , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] , J. Dobřanský [-] , Š. Hamajda [-] (33. M. Večera [-] ) , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , L. Hronek [-] , O. Komárek [-]

Hráči zápasu: M. Klauz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - HORÁK Matěj, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra domácích

Hřebeč je doma velmi silná, proto tipuji výhru domácích.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích