P. Kubík 10.
P. Fouma 30. (vl.)
P. Kozojed 57.
3:5
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice po třech hubených kolech opět vyhrály


Branky


10. P. Kubík , 30. P. Fouma (vl.) , 57. P. Kozojed - 22. O. Sosnar , 28. J. Dubský , 36. J. Dubský , 65. P. Fouma , 81. T. Lang (p.)
0

Na půdu posledního Stonařova, který pomalu ztrácí kontakt s ostatními, přijely Nové Syrovice. V zápase se musely obejít bez nemocného ostrostřelce Miroslava Sosnara a utkání vyvolalo celou řadu emocí. Otázkou zůstává, jak čisté svědomí měl po zápase mladý rozhodčí Krondráf.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Sosnar zdařile nahradil bratra

Nové Syrovice nastoupily k zápasu bez šesti lidí základní sestavy, takže příležitost dostali i jiní. Do vedení však šli v desáté minutě Stonařovští, když Kubíkova střela z přímého kopu ze strany prošla zdí až do Novákovy branky - 1:0. O chvíli později šel ten samý hráč sám na brankáře, svoji šanci však trestuhodně nedal, když Novák napravil svoji předešlou chybu. Místo navýšení náskoku tak přišlo vyrovnání, o které se postaral v útoku hrající Ondřej Sosnar, jenž hlavou prodloužil Dubského přímý kop zahrávaný po faulu na Procházku - 1:1. O šest minut později našel Filipský Ondřeje Sosnara, ten přihrál Dubskému a ten udělal efektní a hlavně efektivní kličku Měrtlovi - 1:2. Stonařov však dokázal vyrovnat, když po rohu Šány vracel Turoň míč do vápna, kde ho dezorientovaný Fouma uklidil do vlastní branky - 2:2. Jenže Nové Syrovice mají Dubského a ten stál za okamžik na konci akce, kterou zahájil Josef Lang přes Vítka a tvrdou umístěnou střelou vrátil hostům vedení - 2:3. Nemusela ho proto tolik mrzet předešlá situace, kdy po průniku po levé straně přestřelil.

Dvě červené karty vzbudily emoce

Druhý poločas přinesl nejen další góly, ale také vzedmuté emoce. Rozhodčí Krondráf totiž v 55. minutě poněkud přísně vyloučil po faulu na Ondřeje Sosnara Plavce a to nebylo vše. Stonařov přesto dokázal ještě jednou vyrovnat, když se po standardní situaci prosadil Kozojed - 3:3. Jenže o chvíli později napravil svůj vlastní gól Fouma, který prodloužil hlavičku Tomana - 3:4. Přesto moc nechybělo, aby i tentokrát Stonařov vyrovnal, Šána ale lobem ala Karel Poborský trefil jen břevno Novákovy branky, svoje šance neproměnili ani Škrdla a Kozojed. Definitivní rozhodnutí příšlo deset minut před koncem, když Dubský postupoval do vápna, Turoň ho fauloval a Tomáš Lang se tentokrát na rozdíl od zápasu se Křovím z penalty nemýlil - 3:5. Faulující navíc dostal červenou kartu. Proti devíti již Nové Syrovice vedení bez problémů udržely a připsaly si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér Stonařova): Je to ostuda, takové zápasy by se vůbec neměly hrát. Rozhodčí Krondráf nás jednoznačně poškodil. Netvrdím, že to udělal schválně, ale je to mladý, nezkušený rozhodčí a situace při vyloučeních vyhodnotil zcela špatně. Zajímalo by mě hodnocení delegáta, to se ale bohužel nikdo nedozví a obrana proti tomu není žádná. Zápas jsme si prohráli sami, měli jsme dát Kubíkem na 2:0, rozhodčí nás však jednoznačně poškodil. Chválím Kozojeda a Turoně, který nám přišel pomoci z béčka, zahrál pěkný zápas, byl u druhého gólu a nyní si kvůli rozhodcovským minelám nekopne ani tam, ani tam.

SK Nové Syrovice
Jan Prígl (trenér Nových Syrovic): Byl to zápas, který moc fotbalové krásy nepobral. K vidění byla řada chyb na obou stranách, bylo znát, že hrajeme v hodně kombinované sestavě. Jsem rád, že jsme i přesto zápas zvládli a získali tři body. Chválím dnešní útočníky Dubského a Ondřeje Sosnara.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - D. Urbánek [-] , M. Kubelka [-] (46. P. Rychlík [-] ) , P. Plavec [-] , P. Kozojed [-] - M. Škrdla [-] - J. Sobotka [-] , M. Nikrmajer [-] (46. A. Hynk [-] ) , P. Kubík [-] (76. F. Příhoda [-] ) - M. Turoň [-] , R. Šána [-]

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - K. Filipský [-] , V. Toman [-] , P. Fouma [-] , V. Procházka [-] - D. Růžička [-] , T. Lang [-] , J. Lang [-] (74. J. Marek [-] ) , L. Vítek [-] (88. R. Janoušek [-] ) - O. Sosnar [-] (88. L. Kouřil [-] ) , J. Dubský [-] -

ŽK: 74. P. Kubík , 86. P. Rychlík - 25. V. Procházka , 62. D. Růžička . ČK: 55. P. Plavec , 80. M. Turoň .
Hráči zápasu: M. Turoň , P. Kozojed - O. Sosnar , J. Dubský .
Místo: Stonařov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - FOTR Jan, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.