1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas se rozhodl až v úplném závěru SK Lhota - Povltavská FA "B"


Branky


4

SK Lhota přivítala na domácí půdě rezervu Povltavské FA, která v minulém kole porazila Polaban Nymburk 3:1 a připsala si důležité body do tabulky. SK Lhota nevstoupila do sezóny vůbec tou správnou nohou. A před začátkem tohoto utkání měla na svém kontě čtyři porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První střelu zápasu vyprodukoval hostující Kryštof Kratochvíl v první minutě, jenže jeho střela byla do středu brány a po zemi a s tímto pokusem si poradil domácí brankář Jakub Tůma. Zápas byl velice vyrovnaný už od začátku a tomu taky odpovídal průběh prvního poločasu. Spousta nedotažených šancí do finální fáze a nepřesnosti ve finální fázi šancí hatili snahu obou celků na to vstřelit gól. Ani jeden celek tak nedokázal vstřelit branku v prvním poločase a do kabin se šlo za vyrovnaného bezbrankového skóre. 

Rozhodnutí v závěru

Druhý poločas pokračoval ve stopách toho prvního. Oba týmy se dostávaly do slibných situací, ale ani jeden nedotáhl své největší šance do nejpotřebnějšího a to je gól. Gól chyběl utkání dlouhých 84 minut, až právě v 84. minutě se prosadil domácí Denys Danylych a poslal domácí do vedení 1:0. Na toto už nedokázali hosté odpovědět a první vítězství si na své konto připsali domácí z SK Lhota. Po 5 odehraných utkáních tak mají připsané v tabulce 3 body a z tohoto zápasu odcházeli šťastnější.



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - M. Kaválek [-] (90. F. Adam [-] ) , J. Zíka [-] , R. Neumann [-] , J. Hájek [-] (90. D. Timighe [-] ) , M. Kasík [-] , P. Novotný [-] , D. Danylych [-] , F. Sedláček [-] (70. J. Dvořák [-] ) , P. Zadina [-] , G. Bittengel [-]

Povltavská Fotbalová Akademie B
J. Žežulka [-] - Š. Těžký [-] , K. Kratochvíl [-] (86. L. Obermajer [-] ) , L. Nováček [-] , T. Závorka [-] (9. K. Rochl [-] ) , L. Puchmertl [-] , M. Tomanec [-] (70. D. Dvořák [-] ) , P. Tlustý [-] , J. Dvořák [-] , L. Volešák [-] (75. J. Artimovič [-] ) , J. Hromádka [-]

ŽK: 52. G. Bittengel , 76. J. Dvořák .
Hráči zápasu: D. Danylych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - BEKEŠSKÝ Ondřej, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip experta: remíza

Lhota už bude chtít bodovat, ale proti hostům s výborným Třešňákem to budou mít těžké. Další remíza.

Tip: výhra domácích