3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodující první poločas v utkání FK Dobrovice - FK Bohemia Poděbrady


Branky


4

Ani jeden tým nedokázal ve svém zápase v minulém kole zvítězit. Ať už Bohemia Poděbrady domácí utkání s FC Velim, které nedokázali zakončit vítězně, ani venkovní utkání FK Dobrovice na půdě SK Hřebeč, kde podlehli 3:2 i přes to, že o poločase vedli 1:0. Toto utkání tak bylo také o tom, který z týmů dokáže na poslední porážku odpovědět vítěztvím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo se v prvním poločase

Na začátku utkání hráči Bohemia Poděbrady zahrávali dva rohové kopy, ze kterých však neohrozili branku domácích. V 6. minutě z rychlé akce hosté poslali míč z levé strany před branku a tam si míč našel Zelinka, který ve skluzu poslal domácí do vedení 1:0. V 8. minutě mohli hosté odpovědět srovnávací brankou, kdy po dlouhém autu do pokutového území se dostali k zakončení, to však skončilo mimo branku Kocmicha a stav tak zůstal nadále stejný. V 18. minutě Martin Korec vyslal do křídla Marka Volfa, který našel před brankou Zelinku, který skóroval již po druhé v tomto utkání a domácí už vedli 2:0. Ve 30. minutě si zpracoval ve vápně míč Zelinka, který nacentroval na Volfa a ten zakončoval hlavou. Míč by však do branky nedoputoval a do sítě ho dopravil Radek Tomíček a zvýšil tak už na 3:0. Domácí si vypracovali vedení o tři branky a do kabin o poločasové přestávce tak odcházeli spokojenější. 

Bezbranková druhá půle zápasu

Druhý poločas začali s míčem na kopačkách domáci hráči FK Dobrovice. Hosté z Poděbrad se však nezvdali a v 51. minutě chtěl snížit svou střelou Jan Knobloch, avšak branku přestřelil. Druhý poločas doprovázela spousta nepřesností. Tím pádem se hra odehrávala spíše ve středu pole. Domácí měli v zádech pohodlný třígólový náskok z prvního poločasu a nemuseli se divoce hnát za výsledkem. Hosté neměli tolik sil na to, aby s tímto výsledkem dokázali cokoli udělat. Nezmohli se ani na branku korigující skóre zápasu a tak utkání skončilo 3:0 ve prospěch domácího týmu FK Dobrovice po dvou brankách Zelinky a jedné branky Tomíčka.



Sestavy


FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] (77. D. Miškovský [-] ) , M. Volf [-] , T. Prskavec [-] , D. Machů [-] , M. Sedláček [-] (74. L. Kučera [-] ) , D. Zelinka [-] (63. J. Novák [-] ) , J. Tomašov [-] (71. F. Kořínek [-] ) , V. Pečínka [-] , M. Korec [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - J. Knobloch [-] , J. Voříšek [-] (79. J. Bělohoubek [-] ) , D. Havránek [-] (66. Z. Orestis [-] ) , V. Uher [-] (54. O. Soukup [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Novák [-] (82. J. Suchánek [-] ) , M. Peterka [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] (76. D. Schulz [-] ) , O. Bora [-]

ŽK: 15. O. Hněvsa .
Hráči zápasu: D. Zelinka .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: BENEŠ Jan - ŠEFARA Milan, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip experta: výhra domácích

Čekám vyrovnané utkání, ale domácí minule prohráli, tak budou chtít doma vyhrát a o ten jeden gól budou lepší.

Tip: výhra domácích