Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená karta i gól do prázdné branky TJ Klíčany - FK Slovan Lysá nad Labem


Branky


8

Hráči TJ Klíčany jeli na půdu domácího Slovanu Lysá nad Labem jako jasní favorité na vítězství. Po středeční dohrávce ve které zvítězili 3:0 nad Polabanem Nymburk a vítězství z minulého kola 2:1 nad FK Kosoř chtěli navázat na vítěznou šnůru a v klidu zvítězit i v tomto zápase. V cestě jim ale stála dobře organizovaná obrana a především velmi dobrý výkon brankáře Rathouského.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání obrany a branka na druhé straně

Od první minuty šlo vidět, že domácí budou hrát po většinu zápasu bez míče a ten kdo bude diktovat tempo hry budou Klíčany. Hosté od začátku dobývali obranu domácích a ti se spíše jen bránili. Tento herní plán ale domácím vycházel. Neobdrželi branku i přes velké množství šancí Klíčan a sami dokázali vstřelit gól z protiútoku v 41. minutě, kdy míč za obranu poslal domácí Ondřej Hanke, našel Tomáše Kříže, který si prvním dotekem přehodil míč přes vybíhajícího branáře Fialu a ocitla se před ním prázdná branka, do které se trefil a poslal domácí do překvapivého vedení 1:0. Skvělý výkon podal nejen v prvním poločase brankář domácích Václav Rathouský, který svůj tým několikrát podržel a i díky němu se šlo do kabin o poločasové přestávce za stavu 1:0 pro domácí Slovan Lysá nad Labem.             

 

 

Obrat v druhém poločase i v oslabení

Druhý poločas pokračoval v duchu toho prvního. Hráči hostujících Klíčan přidávali na tempu hry a přidávali i šance na skórování. Poprvé skórovat se jim nakonec povedlo v 50. minutě kdy Jurčík přešel přes bránícího hráče domácích dostal se až k pokutovému území, kde viděl osamoceného Jeslínka a ten překonal brankáře střelou na zadní tyč, 1:1. V 72. minutě přišla červená karta pro hostujícího Petříčka a hosté šli do oslabení. Na obrazu hry to ale nic nezměnilo. V 83. minutě byl nařízený pokutový kop pro hostující Klíčany. Po kličce ve vápně byl faulován Barták. Penaltu zahrával Jeslínek, který na první pokus nepřekonal brankáře Rathouského, ale povedlo se mu to až z následné dorážky, 1:2. Hosté měli ještě několik šancí, Kraus našel před brankou domácích Krimláka a ten trefil jen tyč. Bartek svým centrem vyzval ke skórování do prázdné branky Hájka, ale ten míč přeběhl a neměl už zakončení snadné a branku nevstřelil. Domácí měli šanci na vyrovnání, křižnou střelou však vyrazil Fiala a před případnou dorážkou dokázal míč odklidit z nebezpečného prostoru Jurčík. Poslední minuty přinesly domácím standartní situaci, na kterou se vydal i domácí brankář Rathouský, jenže standartní situace se jim nepovedla zahrát tak jak by chtěli a Jeslínek vyslal v 95. minutě Bartáka a šel sám na prázdnou branku a vstřelil gól na 3:1. 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: Další zápas kdy jsme se trápili a nechali náš fotbal. Soupeř byl sice hodně zalezlý na své půlce a odkopával míče, ale my si s tím musíme poradit a vyhrát klidnou hrou a ne takto. Naštěstí jsme po naší červené kartě nepřestali útočit a zápas jsme otočili. Ale jedním slovem "ufff" a snad už příští zápas bude herně lepší.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BROŽEK Tomáš, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 9. 2021 22:28
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Určitě soupeře nepodceníme, ale jedeme tam jako favorité. Takže nic jiného než výhru nebereme. Klíčanský Sršni výhra!!!

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů