2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani dvě branky Vobořila nestačily na bodový zisk Poděbrad proti Velimi


Branky


7

Hráčům Velimi se podařil vstup do sezóny náramně. Chtěli na své výkony navázat i v tomto zápase. První poločas skončil rozdílem jedné branky. Konečný stav utkání byl také pouze o jednu branku, avšak v druhém poločase se hráčům obou týmů povedly vstřelit dohromady hned čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivnější Velim se dostala do vedení

První poločas začal nepřestnostmi na obou stranách. Následovala série rohových kopů domácích, ze kterých se však neprosadili. Jen o pár minut později přišel rohový kop na druhé straně hřistě, který se Velimi nezdařil, tak jak si představovali, ale přetažený míč zkrotili hráči Velimi u pravého kraje hřiště, následovala průniková přihrávka na střed pole mezi 2 domácí hráče, z této pozice přišel nástřel před branku, který usměrnil v 10. minutě za záda golmana Málka Josef Dudek a poslal tak hostující tým do vedení 1:0. Obrovskou příležitost měli domácí ve 20. minutě, kdy se po rohovém kopu ocitl na zadní tyči zcela osamocen hráč domácích, ale na míč nedosáhl. Ve 27. minutě po faulu domácích rozehrával Robin Vocel volný přímý kop z pravé strany, který dokázali domácí odvrátit, míč se dostal zpět na kopačky Velimi a tentokrát z levé strany hřiště dokázali odcentrovat a najít na zadní tyči Vocela, ale ten jen trefil brankáře Málka. První poločas už dále žádnou branku nepřinesl a do šaten se šlo radostněji hostujícímu celku za stavu 0:1. 

 

 

Ani dvě branky Vobořila nestačily na zvrat

S druhým poločasem přišlo i vyrovnání skóre a to v 60. minutě, kdy po standartní situaci kterou zahrával Bora se dostali domácí zakončení, které Drápela dokázal jen vyrazit. K dorážce se dostal Vobořil a dostal míč do branky a vyrovnal na 1:1. Netrvalo to však dlouho a přišla odpověď hostí v podobě branky na 1:2, kdy se znovu po volném přímém kopu dokázal prosadit tentokrát hostující kapitán Petrů. Další branka padla do sítě domácího celku v 75. minutě, kdy se na 1:3 prosadil do prodlouženém míči od Kukala ustátém souboji s domácím stoperem střelou kolem brankáře Málka Robin Vocel. Domácí si ke konci zápasu dokázali vypracovat závěrečný tlak, který dokázali přetavit na snižující branku na 2:391. minutě po druhé brance Vobořila v tomto utkání. Další a tím pádem vyrovnávací branku už však domácí vsítit nedokázali a utkání tak skončilo ve prospěch Velimi, která dosud od vstupu do sezóny neklopýtla a připsasla si další tříbodový zisk do tabluky.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - O. Bora [-] (61. D. Havránek [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Novák [-] , M. Peterka [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] (86. J. Volráb [-] ) , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-] (64. O. Soukup [-] ) , J. Voříšek [-]

FC Velim
M. Drápela [-] - D. Nejedlý [-] , J. Dudek [-] (69. T. Kmoch [-] ) , R. Vocel [-] (80. T. Němec [-] ) , D. Záhora [-] (86. J. Věříš [-] ) , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] (89. M. Kasal [-] ) , O. Kosina [-] , O. Martikán [-] , A. Náděje [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 82. O. Martínek - 59. D. Záhora , 80. O. Kosina , 86. T. Kmoch .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: MATĚJKA Jakub - ŠILING Karel, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas na tipování. Poděbrady mají psanou umělou trávu, kde věřím, že můžou Velim potrápit. Přesto věřím, že Velim vyhraje.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza