Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polaban Nymburk ztratil vedení a v oslabení nestačil na "B" tým Povltavské FA


7

Vedení Polabanu Nymburk, červená karta a následně 3 branky domácích. To vše mohli vidět diváci přitomni na utkání rezervy Povltavské FA a SK Polabanu Nymburk. Nymburk dosud bez bodového zisku mířil na trávník domácí Povltavské FA, které se také zrovna dvakrát nejlépe nepovedlo vstoupit do soutěže šťastnou nohou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První větší šance už v 2. minutě

Začátek zápasu byl velice akční a to už v 2. minutě, kdy byl vyslán přihrávkou za obranu Luboš Nepovím, a Polaban Nymburk se tak dostal do slibné situace, ale ani na dvakrát nepřekonal Žežulku a ten prozatím udžel bezbrankový stav. V 11. minutě nabízel míč před odkrytou branku domácí Artimovič hned dvojici spoluhráčů, ale ani jeden na míč nedosáhl a skóre se tak neměnilo. Volné přímé kopy, rohové kopy, to vše bylo k vidění, ale bez přesného zakončení. Nikdo nepřekonal brankáře z druhého týmu a tak první poločas skončil nerozhodně 0:0.

 

 

Čtyři branky a červená karta

První branka utkání padla do sítě Povltavské FA v 50. minutě. Po standartní situaci přišel dlouhý balón na zadní tyč, se kterým si věděl rady Roman Novotný a svým zakončením poslal hosty do vedení 0:1. Odpoveď domácích v podobě vyrovnávací branky přišla v 58. minutě, kdy z levé strany navedl míč Třešňák a svou přesnou přihrávkou před brankou našel Nováčka, který míč uklidl do branky Plačka a srovnal skóre na 1:1. V 61. minutě měl Dvořák dostatek prostoru a času na centr, který mířil na zadní tyč a Artimovič zakončoval hlavičkou o zem přesně do sítě Polabanu Nymburk a poslal svůj tým do vedení, 2:1. V 77. minutě obržel Patrik Mejzr svou druhou žlutou kartu v utkání a to znamenalo, že hosté šli do oslabení a domácí dohrávali utkání s jedním hráčem v poli navíc. V 88. minutě ještě z protiútoku dokázal přidat branku Obermajer a zvýšit tak na konečných 3:1 pro domácí, kteří otočili výsledek ve svůj prospěch.

 

 



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie B
J. Žežulka [-] - D. Dvořák [-] , J. Hromádka [-] , L. Nováček [-] (89. A. Nejedlý [-] ) , P. Nerad [-] , M. Tomanec [-] (69. L. Obermajer [-] ) , K. Rochl [-] (89. L. Mráz [-] ) , P. Tlustý [-] , J. Dvořák [-] , J. Artimovič [-] , L. Třešňák [-]

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - J. Bartoš [-] , R. Jarschel [-] , R. Novotný [-] , P. Hobík [-] (78. D. Wiehl [-] ) , L. Nepovím [-] (89. T. Hrdlička [-] ) , M. Kotek [-] , V. Herčík [-] (73. M. Krušinský [-] ) , M. Krumpholc [-] , M. Čuřík [-] , P. Mejzr [-]

ŽK: 38. L. Třešňák , 40. P. Nerad , 78. K. Rochl - 28. M. Krumpholc , 32. P. Mejzr , 40. M. Kotek . ČK: 77. P. Mejzr .
Hráči zápasu: J. Artimovič .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - BRAUNŠVEIG Vojtěch, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra rezervy Povltavské FA. Kdyby nebyl zraněný Petr Nerad, věříme dá 2 góly.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích