5:1
(3:1)
44. Š. Starý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlašimská rezerva obdržela 5 branek od FK Kosoř


Branky


12. M. Šácha , 21. M. Bícha , 32. M. Černý , 49. M. Bícha (p.) , 83. D. Višvader - 44. Š. Starý (p.)
7

5 branek dokázali vstřelit do sítě Vlašimské rezervy hráči FK Kosoř před domácími fanoušky. Do tohoto utkání šli hráči FK Kosoř po prohraném duelu s TJ Klíčany. Vlašimský "B" tým v minulém kole dokázal porazit Nymburk, avšak v tomto zápase prohráli rozdílem třidy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči FK Kosoř si vytvořili pohodlný náskok do druhé půle

Již ve 12. minutě se prosadil Martin Šácha a poslal domácí FK Kosoř do brzkého vedení 1:0. Ve 21. minutě vstřelil druhou branku domácích Mikuláš Bícha a domácí vedli už 2:0. První poločas měli domácí ve vlastní režii a přidali i třetí branku v 32. minutě, jmenovitě Milan Černý, který poslal domácí do tříbrankového vedení a s hostující rezervou Vlašimi to nevypadalo vůbec dobře, 3:0. Do poločasové pauzy ovšem z pokutového kopu v 44. minutě dokázali hosté snížit stav utkání na 3:1. Pokutový kop za Vlašimský "B" tým proměnil Štěpán Starý, který poprvé a naposledy překonal domácího brankáře Víta Blahovce. Hvizd píšťalky hlavního rozhodčího ukončil první poločas za stavu 3:1 pro domácí a ti tak šli do kabin s pohodlným náskokem.

 

 

Další pokutový kop a dvě branky do sítě Vlašimi

Domácí hráči nijak výrazně nepolevili, ikdyž měli nahraný dobrý výsledek z prvního poločasu a ve 49. minutě přidali už čtvrtou branku do sítě Vlašimi. Z pokutového kopu, kterému čelil v brance Vlašimi Miloslav Vladyka se prosadil už po druhé v tomto zápase Mikuláš Bícha a domácí vedli 4:1. Ke konci utkání v 83. minutě přidal pátou branku domácích střídající Danny Višvader a upravil tak skóre zápasu na konečných 5:1 pro FK Kosoř. Hosté z Vlašimi si tak odvezli hořkou porážku o čtyři branky a domácí mohli slavit vysoké vítězství po prohře v minulém kole s TJ Klíčany.

 

 



Sestavy


Kosoř
V. Blahovec [-] - M. Černý [-] , A. Janoušek [-] (61. J. Slunéčko [-] ) , M. Nehoda [-] (57. D. Višvader [-] ) , P. Stejskal [-] , M. Bícha [-] (61. P. Růžička [-] ) , J. Petržílka [-] , M. Folejtar [-] , M. Šácha [-] , J. Vampola [-] , M. Brož [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - M. Pešek [-] (57. L. Vondrák [-] ) , M. Habal [-] , M. Pajk [-] , J. Fialka [-] (88. Š. Matoušek [-] ) , Š. Starý [-] , O. Cettl [-] , A. Sogbo [-] (84. T. Máca [-] ) , D. Vlasák [-] , J. Toupal [-] (66. V. Skiba [-] ) , M. Blažek [-]

ŽK: 75. M. Šácha - 40. D. Vlasák .
Hráči zápasu: M. Bícha .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Asník Daniel - HÁJEK Lukáš, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady vidím výhru Kosoře. Kosoř u nás předvedla dobrý fotbal, kde nás druhou půli hodně zlobili. Slunéčko dá vítězný gól.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích