Vyrovnaná bitva Sokolu Nespeky s Komárovem


Branky


8

TJ Sokol Nespeky se po vysoké výhře z minulého kola 7:1 nad Slovanem Lysá nad Labem postavil v domácím prostředí celku FK Komárov, který dokázal v předchozím zápasem zdolat rezevru Českého Brodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hlavou po centru Štycha

Prvních 10 minut zápasu patřilo spíše hráčům Komárova, kteří se dostávali do zajímavějších pozic a situací, ze kterých však nepřišlo žádné nebezpečné zakončení natož pak gólová trefa. Následujících 20 minut bylo velmi vyrovaných, ale žádný z týmu si větší šanci nepřipravil. To se zlomilo až v 31. minutě, kdy Bežó vyvezl míč ze zahuštěné pravé strany přes tři domácí, narazil si s Vajsem a společně tak překonali již čtvrtého hráče domácích. Bežó si všiml na levé straně osamoceného Štycha, kterému směřoval svou přihrávku do křídla. Štych si míč zpracoval a odcentroval do pokutového území, kde našel svým přesným centrem hlavu Karla Vajse a ten dostal míč za záda brankáře Drážka, 0:1. Domácí se snažili rychle odpovědět, ale dokázali jen orazítkovat břevno branky golmana Altmana. Ve slibné pozici pro zakončení se v 36. minutě dostal po centru z pravé strany Štych, na míč však nedosáhl a skoŕe se tak neměnilo. Žádný z týmu již nestihl přidat branku a do šaten se šlo tak za stavu 0:1 pro hostující Komárov.

 

 

Petličkova vyrovnávací trefa z volného přímého kopu

Druhý poločas pokračoval v tom, co nám ten první již naznačil. Velice vyrovaný zápas, spíše souboj o střed hřistě a kdo bude držet taktovku a udávat tempo zápasu. Na obou stranách slibné situace, volné přímé kopy, rohové kopy, ale všemu chyběla jediná věc a to přesné zakončení. O to se pokoušel hlavou v 56. minutě i domácí Lukáš Hronek, který byl hezkým míčem za obranu z kopaček Klauze, ale jeho pokus hlavou nebyl dostatečně razatní, na to aby skončil gólem. V 70. minutě byl nařízen sporný volný přímý kop pro domácí. Míč si vzal Petlička, střílel na stranu brankáře a míč otřel o horní tyč a touto krásnou trefou srovnal na 1:1. Ani jeden z týmů neměl výrazně více ze hry než ten druhý. Ke konci přibývaly zákroky oceněné žlutou kratou od hlavního rozhodčího, ale nepřibyla žádná branka a tak utkání skončilo remízou 1:1. 

 

 

 

 



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Drábek Tomáš - ORÁLEK Kamil, PROSR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2021 22:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Nečekal bych Komárov v tabulce tak nízko. Za mě je to tým do horní poloviny tabulky. Ale v tomhle zápase si myslím, že vyhrají Nespeky.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů