J. Janík 49. (p.)
E. Urban 85.
R. Macháč 89. (p.)
3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strhující druhý poločas v zápase Hřebeč - Dobrovice


Branky


49. J. Janík (p.) , 85. E. Urban , 89. R. Macháč (p.) - 44. M. Korec , 79. M. Volf
7

První poločas skončil rozdílem jedné branky. To nejdůležitější se v tomto utkání stalo v poločase druhém. Hřebeč po prohře z minulého kola chtěla uspět. Hráči Dobrovic chtěli navázat na výhru z posledního kola rozdílem tří branek. Druhá půle tohoto utkání nám přinesla hned 4 branky a z toho rovou dvě z pokutových kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Dobrovic přišlo až ke konci první půle

Tým SK Hřebeč nastoupil do utkání v oslabené sestavě o několik hráčů, kteří by za normálních okolností hráli v základní sestavě. Hráči Dobrovic toho využili a v začátku utkání si vytvořili velký tlak. Už v 5. minutě se ocitl v zajímavé situaci ke skórování Zelinka, ale byl zastižen v offsidovém postavení. Následně se díky bojovnosti domácích obraz hry vyrovnal. Ale i přes to, že se hra oproti začátku zápasu vyrovnala byli hráči Dobrovic o něco nebezpečnější. Vše to vygradovalo v 44. minutě, kdy po autovém vhazování přišel centr do pokutového uzemí domácích. Míč propadl po nepovedeném pokusu o zakončení nůžkami a byl předložen jak na zlatém podnose Martinu Korecovi před prázdnou branku, 0:1.

 

 

Dva pokutové kopy a čtyři branky v druhé půli

Oba týmy vstoupily do druhé půle bojovně. Více gólových příležitostí měli hráči Dobrovic. Ve 49. minutě byl nařízen po faulu, který byl oceněn žlutou kartou pro Sedláčka, pokutový kop a ten proměnil ze svého pohledu k levé tyči Jozef Janík a srovnal tak na 1:1. Tým Dobrovice šel v 79. minutě po druhé do vedení v tomto zápase, kdy po centru z pravé strany zvlándul z obtížné pozice v pádu zakončit a překonat novou akvizici v brance SK Hřebeč Petra Kabeleho Marek Volf a po této brance Dobrovičtí znovu odskočili soupeři na rozdíl jedné branky, 1:2. Domácí ještě měli sílu na odpověď a po centru vyrovnal na 2:285. minutě Erik Urban. A v úplném závěru byl po hře rukou nařízen pokutový kop pro domácí a z toho v 89. minutě rozhodl o vítězi utkání Richard Macháč střelou vzduchem k levé tyči, 3:2. Domácí tak díky dvoum pokutovým kopům dokázali otočit utkání ve svůj prospěch a připsat si tři body do tabluky po náročném vítězství.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Jindřich Burger: Byl to vcelku pěkný, rychlý zápas s hodně šancemi k vidění. Nebylo to tak, že by nás dobrovičtí válcovali. Bylo to dobrá podívaná.




Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - M. Mentberger [-] (67. E. Urban [-] ) , J. Pinkas [-] , A. Nadri [-] , J. Hora [-] (60. J. Baranec [-] ) , P. Macháč [-] , J. Janík [-] (75. M. Pařízek [-] ) , R. Macháč [-] (90. F. Bříza [-] ) , T. Melichar [-] (73. M. Svítil [-] ) , M. Dolejš [-] , J. Kotěra [-]

FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - M. Sedláček [-] , M. Volf [-] , M. Korec [-] (78. M. Kopecký [-] ) , T. Prskavec [-] , D. Machů [-] , L. Kučera [-] (60. F. Kořínek [-] ) , D. Zelinka [-] , J. Tomašov [-] , V. Pečínka [-] , M. Sedláček [-] (56. R. Tomíček [-] )

ŽK: 36. T. Melichar , 53. A. Nadri - 48. M. Sedláček , 60. J. Tomašov , 84. M. Volf .
Hráči zápasu: M. Dolejš .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: BOČEK Michal - HES Filip, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Hřebeč je doma velmi nepříjemný soupeř. Myslím si, že Dobrovice poprvé v sezóně ztratí body. Za mě plichta.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza