2:1
(1:0)
57. V. Bubla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polaban Nymburk nedokázal bodovat ani v jejich druhém utkání sezóny proti Vlašimské rezervě


Branky


42. A. Sogbo , 47. A. Sogbo - 57. V. Bubla
4

Vlašimský "B" tým nastoupil do domácího zápasu proti Polabanu Nymburk, který nedokázal vkročit do soutěže štastnou nohou a svůj první zápas prohrál vysoko 5:2. Vlašim svůj první zápas také nezvládla a prohrála rozdílem třídy 8:0, ale v následujícím utkání dvou rezerv porazila Povltavskou FA. Nymburk měl před tímto zápasem o jedno odehrané utkání méně, čeká jej totiž odložený zápas s TJ Klíčany ve středu 1.9.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaček si poradil s penaltou i následnou dorážkou

První větší příležitost ke skórování měl v 11. minutě Polaban Nymburk. Po faulu pár metrů za hranicí šestnáctky byl nařízen volný přímý kop, který však neohrozil branku Matouška a skoŕe se tak neměnilo. Ve 13. minutě byl na druhé straně hřiště po centru z levé strany a dobrém zpracování uvnitř velkého vápna zfaulován domáci útočník Sogbo a byl nařízen pokutový kop pro Vlašim. Sám faulovaný Sogbo se penatly ujmul, ale jeho střelu vystihnul brankář a zároveň kapitán Nymburku Plaček a zároveň dokázal zlikvidovat i následnou dorážku Psoty. V 31. minutě přišel dlouhý balón za obranu Polabanu pro který si běžel brankář Plaček, ale Sogbo se dostal k míči dříve než on a mířil do odkryté branky, do té se ale míč nedostal, protože do cesty se mu na poslední chvíli postavil obránce a vykopl pokus Sogby patou. První branka utkání padla v 42. minutě, kdy rozeběhnutý Sogbo směrem k bráně soupeře dostal přesnou přihrávku, míč si zpracoval dostal se do velmi dobré pozice ke skórování a překonal brankáře střelou kolem něj, 1:0

 

 

Rychlá branka na začátku druhé půle

Po změně stran ve 47. minutě připravil Sogbo Vlasákovi ideální pozici pro vsítění branky, avšak ten golmana Plačka nedokázal překonat, jenže brankář střelu dokázal pouze vyrazit a odražený míč se dostal zpět na kopačky Vlasákovi, ten viděl, že Sogbo se nachází v ještě lepší pozici a adresoval mu přihrávku. Sogbo následně propálil vše co mu stálo v cestě mezi ním a brankou a zvýšil vedení na 2:0. Naději v lepší výsledek přinesla Polabanu Nymburk branka z 57. minuty na 2:1, kterou vstřelil Vojtěch Bubla, poté co si zpracoval míč oklamal obránce a střelou z jeho pohledu k levé tyči překonal branákře Matouška. Hráčí Vlašimského "B" týmu se dostali k ohrožení soupeřovi branky ještě několikrát, především ze standartních situací, avšak žádná další branka už v tomto utkání nepadla a utkání skončilo lépe pro domácí, kteří vyhráli rozdílem jedniné branky 2:1 na domácí půdě.



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
Š. Matoušek [-] - J. Toupal [-] , M. Habal [-] , F. Zvára [-] , M. Blažek [-] , J. Fialka [-] (76. V. Skiba [-] ) , O. Cettl [-] , P. Psota [-] (87. L. Vondrák [-] ) , A. Sogbo [-] , D. Vlasák [-] , M. Pajk [-] (68. M. Pešek [-] )

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - V. Bubla [-] , R. Jarschel [-] , O. Drobný [-] , M. Kotek [-] (75. L. Vaníček [-] ) , L. Nepovím [-] , P. Hobík [-] (83. T. Hrdlička [-] ) , M. Krušinský [-] (66. D. Wiehl [-] ) , P. Mejzr [-] (87. V. Herčík [-] ) , M. Čuřík [-] , M. Krumpholc [-]

ŽK: 52. O. Cettl , 89. D. Vlasák , 90. M. Habal - 32. V. Bubla , 46. M. Kotek , 48. O. Drobný , 79. R. Jarschel , 90. M. Krumpholc .
Hráči zápasu: A. Sogbo .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tichý Lukáš - REMENEC Lubomír, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza