3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Jaroš se postaral o výhru Tuchlovic nad rezervou Povltavské FA


Branky


4

Oba celky prohráli v minulém kole a tak šlo v tomto zápase o to, kdo si výrazně zlepší náladu a naladí se lépe na další víkend. Hráči Tuchlovic v minulém kole nestačili na Poděbradské a prohráli 4:1. Rezerva Povltavské FA v minulém kole nestačila zas na rezervu Vlašimi a prohrála 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Tuchlovic

Do brzkého vedení se zaslouženě dostali už v 8. minutě domácí hráči Tuchlovic, kteří byli výrazně aktivnější a po dlouhém balónu ještě z vlastní poloviny byl na pravé křídlo vyslán Žahourten dokázal ještě míč připravit Jarošovi a ten se z blízka nemýlil a změnil tak stav utkání na 1:0. Žahour se dostal do další zajímavě vypadající situaci ještě zanedlouho poté, tentokrát však střílel, ale jeho pokus zlikvidoval brankář hostí Vašák. V 31. minutě pak domácí měli výhodu volného přímého kopu ze slibné sitauce, ani Nosek však nedokázal podruhé překonat Vašáka a ten balón vyrazil na roh. Největší šance hostí přišla až v úplném závěru prvního poločasu, kdy se hostující Nováček nedokázal prosadit a tak první půle skončila 1:0 pro domácí Tuchlovice.

 

 

Dominantní výkon pokračoval i v druhé půli

Hráči Tuchlovic dokázali v druhém poločase lépe kombinovat a byli mnohem nebezpečnější než jejich soupeř. Tento dominantní výkon potvrdil i svou druhou brankou v tomto zápase Jaroš, který v 58. minutě po chybě v obraně soupeře dokázal zvýšit na 2:0. Druhá větší šance hostí v tomto zápase po centru Závorky, který dokázal najít hlavu Nováčka, jehož sřela hlavou ale bohužel pro hosty gól neznamenala, ale trefila jen břevno. Rozhodující moment tohoto zápasu přišel v 74. minutě, kdy po střele kterou dokázal brankář Vašák vyrazit, se k míčí dostal Kraus a ten už měl práci jednoduchou a dokázal tak pojistit vedení domácích a zvýšit tak skóre na rozdíl tří branek, 3:0. Žádnou branku už nedokázali přidat ani dominantní domácí, ale ani hostující hráči nedokázali gólový rozdíl snížit a tak zápas po kontrolovaném výkonu dokázali domácí Tuchlovice zvládnout v poměru 3:0.

 

 



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - J. Jaroš [-] (85. F. Kacafírek [-] ) , V. Kraus [-] (88. Š. Procházka [-] ) , J. Červenka [-] (60. M. Pospíšil [-] ) , M. Tóth [-] , J. Kala [-] , M. Žahour [-] (81. A. Hodan [-] ) , T. Nosek [-] , M. Pudil [-] , M. Fitko [-] , J. Kubů [-]

Povltavská Fotbalová Akademie B
L. Vašák [-] - P. Tlustý [-] , J. Dvořák [-] , J. Artimovič [-] (59. M. Tomanec [-] ) , K. Kratochvíl [-] , M. Matoušek [-] , D. Dvořák [-] (35. D. Petschl [-] ) , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] , L. Nováček [-] , T. Závorka [-] (69. L. Obermajer [-] )

ŽK: 39. M. Žahour - 31. D. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Jaroš .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - SCHVEINERT Radek, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích