0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bíteše se s Moravcem rozešlo s bezbrankovou remízou


Branky


0

Do Velké Bíteše přijel lídr tabulky z Moravce. Zápas příliš šancí nenabídl a gól nakonec žádný nepadl. Moravec tak dal šanci svým nejbliším soupeřům, aby se opět dostali do kontaktu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Agilní Kovář orazítkoval jen tyč

Na zápas byla zvědavá takřka stovka diváků, což je pro béčko Bíteše návštěva poměrně nadstandardní. Domácí se mohli radovat po šanci Vařílka, který si zpracoval dlouhý nákop, brankáře Pokorného ale tváří v tvář nepřeloboval. Brankou neskončila ani střela Rozuma, kterou ve vápně odvrátil místo hostujícího brankáře bítešský Hemala. Na druhé straně bylo k vidění šancí hned několik. V jedné z největších se ocitl Jiří Hladík, který dostal pěknou přihrávku do malého vápna, jeho střelu však dokázal Pelán odvrátit na rohový kop. O chvíli později pronikl Kovář po levé straně do šestnáctky, Slavíček však po jeho příhře vystřelil do obránce domácích. Nejblíže brance byl Moravec po další akci Kováře, který z hranice šestnáctky vystřelil, trefil ale jen tyč Pelánovy branky. Poločasový výsledek byl tedy 0:0.

Pelán i Pokorný zůstali nepřekonáni

Druhý poločas byl snad ještě opatrnější než ten první a šancí bylo jako pověstného šafránu. Hosté sice tlačili, do nějaké vyložené gólovky se však ne a ne propracovat, branku Pelána tak ohrozili prakticky jen zdálky. Aktivní byl v tomto ohledu hlavně Slavíček, zastřeloval se i Černý. Domácí výrazněji zahrozili jen dvě minuty před koncem, když Čech zahrával přímý kop z hranice vápna, netrefil však branku. Zápas tak nakonec dospěl k zřejmě zasloužené bezbrankové remíze.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč Velké Bíteše): Remíza s vedoucím týmem tabulky nás potěšila. Celý tým zaslouží pochvalu za bojovný výkon, vyzdvihnout je pak třeba výkon brankáře Pelána, který nás v rozhodujících okamžicích několikrát podržel.

TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér Moravce): Až budoucnost ukáže, zda pro nás bude dnešní remíza ziskem nebo ztrátou. Obranná hra domácích postavená na výborném výkonu brankáře a vysokých stoperech nám činila problémy, těžko jsme se dostávali do šancí. Opět musím pochválit jako minule obránce Kudiovského.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Ivančík [-] , O. Suchý [-] , O. Švanda [-] , T. Mrňa [-] (77. M. Švanda [-] ) - D. Rozum [-] , M. Čech [-] , J. Jelínek [-] - M. Vařílek [-] , R. Hemala [-] (87. L. Prchal [-] ) - T. Loup [-] (46. T. Dvořák [-] )

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Hladík [-] , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , T. Hladík [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 89. T. Hladík .
Hráči zápasu: M. Pelán - F. Kudiovský .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 98. Rozhodčí: JURKA Antonín - HOLÝ Petr, MÜLLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.