0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 13:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín vyhrál ve Štěpánově a stahuje čelo tabulky


Branky


0

Do Štěpánova přijel Měřín a diváci se mohli těšit na opticky pěkný fotbal, který oba týmy dlouhodobě produkují. Měřín minulý týden zaváhal s Radostínem a další ztrátu si v honbě za čelními umístěními již nechtěl dovolit. Zápas byl nakonec jednoznačnější, než se očekávalo a skončil jasným vítězstvím hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase střílel jen Šoukal

Štěpánov má zpravidla silné vstupy do zápasů, tentokrát to však neplatilo. Naopak již ve čtvrté minutě zahrával hostující hrající trenér Kružík přímý kop, který prodloužil Řezníček na zadní tyč na Crkala, ten vrátil před bránu a pro Šoukala nebyl problém skórovat - 0:1. Pro domácí se jednalo o hodně studenou sprchu a nebyli schopni chytnout zápasový rytmus. Ve dvacáté minutě pak postupoval Robotka sám na brankáře, nehamounil ale a přihrál Šoukalovi, kterému stačilo trefit prázdnou branku - 0:2. Dmácí zahrozili jen na konci prvního poločasu Veselským, který postupoval ze strany sám na Sysla, ten však jeho nebezpečnou střelu vytáhl na rohový kop.

Konečnou podobu dal výsledku Robotka

Hosté hráli druhý poločas ze zatažené obrany a již na jeho začátku utekl Robotka, také tentokrát podobně jako v prvním poločase přihrál Řezníčkovi, toho však vytlačil ze střeleckého úhlu. Měřínský záložník se však klikou zbavil brankáře Kubíčka a vrátil Robotkovi balon, který nešlo zahodit - 0:3. Domácí ještě mohli zápas zdramatizovat. Krásnou Kutnykovu střelu z přímého kopu, která mířila do šibenice, ale vyrazil vynikající Sysel. Také Veselského aktivní přístup se gólové odměny nedočkal. Když na druhé straně deset minut před koncem pohrdl Crkalovou přihrávkou Šoukal, který nezavršil hattrick, zůstalo skóre na stavu 0:3.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (trenér): Tento zápas se nám vůbec nevydařil, hosté vyhráli úplně zaslouženě. Hráli výborně, měli více šancí, byli agresivnější. Za nás hráli někteří kluci, kteří již měli v nohách celý zápas v sobotu za béčko, v zimě se nad tím budeme muset zamyslet. Chválím Veselského, který byl jedním z nich, přesto zahrál výborně.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (hrající trenér): Přijeli jsme s tím, že si musíme hlavně pohlídat domácí nástup do zápasu, který bývá drtivý. To se naštěstí podařilo a naopak jsme to byli my, kdo skóroval. Tříbodový zisk odsud je super, trochu jsme se přiblížili čelu tabulky. Podržel nás brankář Sysel a v obraně pěkně zahrál Láznička.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - O. Hrubeš [-] , M. Novák [-] , T. Brázda [-] , V. Sedláček [-] - V. Kutnyk [-] , M. Tichý [-] , T. Samek [-] (74. J. Hanák [-] ) , V. Kovalchuk [-] - D. Fiala [-] (78. I. Jílek [-] ) , J. Veselský [-] -

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , L. Doležal [-] , M. Hladík [-] (87. D. Hrůza [-] ) - J. Němec [-] (76. M. Sýkora [-] ) , L. Řezníček [-] (80. M. Kožený [-] ) , V. Crkal [-] , T. Láznička [-] , K. Kružík [-] - D. Robotka [-] , J. Šoukal [-]

ŽK: 19. V. Kutnyk , 60. O. Hrubeš - 74. L. Doležal , 85. M. Hladík .
Hráči zápasu: J. Veselský - P. Sysel .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 62. Rozhodčí: BURZA Milan - SVOBODA Jan, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.