FOTO: Volary na úvod nestačily na Šumavské Hoštice


11

Na Prachaticku zahájil okresní přebor i okresní soutěž a tak fotbalová sezóna se tak dostala do obrátek i zde. Zápas zapadl do oslav místních slavností dřeva a odpovídala tomu i pěkná návštěva. Hráči i diváci se těšili na fotbal a ten zejména ve druhém poločase přišel. Výsledek je pro Volarské krutý, neboť do sedmdesáte minuty byl Tatran lepším týmem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase prohrávali Volarští po půlhodině hry, kdy pěknou akci hostí zakončil Šimandl. V této fázi zápasu to byl boj o střed hřiště, kde dominovaly obrany a zápas plně odpovídal tomu, že se rok nehrálo. Bylo to vyrovnané utkání, kdy hosté z jediné brankové šance udeřili a Kovačem šli do vedení. Volarské tradičně zradila koncovka a tak se čekalo, jak na tuto situaci zareagují po přestávce.

 

 

  Druhý poločas patřil domácím, již v 50. minutě  Svěchotou vyrovnali. Hosté však využili špatné chvilky v rozehrávce domácích a za dvě minuty po gólu domácích Kovač vyrovnal.  V 58.minutě Svěchota opět vyrovnává a od toho okamžiku byli domácí lepší. Nepustili hosty do tlaku, ale chyběly branky. Gólman hostí chytal dobře, hodně mu pomáhali obránci i ostatní spoluhráči. Domácí jej nemohli překonat a koncovka opět zradila. Přišlo otřepané nedáš dostaneš a z největšího tlaku Volarských přišla nahrávka za obranu a hoštický Kovač brejk v 76. minutě  proměnil a vyrovnal.

 

To byla pro domácí těžká chvilka a již se z ní nedostali. Volarští hráči dohráli v útlumu, ze kterého ještě dvakrát inkasovali, z kopaček Šimandla a Hrabáka.

 

Report zaslal Ladislav Beran

 



Počet diváků: 40. Rozhodčí: HÁŠA Richard - JAROUŠEK Jiří Daniel (N), FLEISCHMANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 8. 2021 11:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Pro oba týmy to bude po dlouhé době pauzy těžký zápas. Rozhodnou maličkoasti a domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích