1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chotěboři rozhodl jeden gól


Branky


0

Na chotěbořském trávníku byl k vidění souboj dvou vyrovnaných soupeřů, ze kterých nakonec šťastněji vyšli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úpěnlivé bránění

V první půlce zápasu toho v Chotěboři moc k vidění nebylo. Oba soupeři se věnovali obranné fázi, tudíž diváci nemohli vidět mnoho šancí a do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu.

Rozhodl jeden gól

Druhý poločas začal ve stejné režii jako ten první. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu a pustit soupeře do vedení. Avšak po střídání a oživení útoku se Chotěboři nakonec povedlo v 57. minutě vstřelit gól a tím se hra ze strany hostů trochu otevřela. Košetice se snažili nakopávanými balony přelstít obranu soupeře, což se jim povedlo pouze nastřelením tyče. Na vyrovnání už to však nebylo. Chotěbořská rezerva tak může slavit první letošní výhru a tři body si ponechává doma.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří, trenér FC Chotěboř B: Soupeř zodpovědně bránila naše snaha 1. poločas protlačit přes ně balon vyšla vniveč. Nedařila se nám kombinace. Druhou půli jsme vstřelili gól a nakonec si, ale myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav, trenér TJ Sokol Košetice: Jednalo se o remízový zápas. O naší prohře rozhodla nešťastná chyba v druhé půli utkání.



Sestavy


FC Chotěboř B
T. Dobrovolný [-] - P. Krédl [-] (70. J. Novák [-] ) , P. Turek [-] (87. P. Ledvinka [-] ) , F. Tůma [-] , T. Kohout [-] (50. M. Koutný [-] ) , M. Běloušek [-] , J. Ondráček [-] , R. Odvářka [-] , P. Ďoubal [-] , D. Čapek [-] , O. Šimon [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - L. Kubů [-] , O. Šáda [-] (76. M. Čermák [-] ) , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , P. Paťha [-] (56. J. Štyx [-] ) , Z. Suk [-] , Z. Tržil [-] , T. Vejsada [-] , M. Dvořák [-] , M. Kos [-]

ŽK: 37. P. Ďoubal - 30. Z. Tržil , 89. A. Vejsada .
Hráči zápasu: O. Šimon .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - ROSICKÝ Pavel, MIČKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.