2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Namlsané Štoky, po minulé vysoké výhře na domácím hřišti, tentokrát jeli odehrát své utkání do Budíkova, který si z derby s rezervou Humpolce odnesl pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin smírně

V prvním poločase byl k vidění vyrovnaný bojovný fotbal, kdy první větší šanci měli na kopačkách ve 14. minutě domácí, šanci Sadského ale vychytal hostující gólman Exner. Více ze hry první půlku měli domácí, vstřelit gól se jim však nepodařilo. Hosté si vytěžili pouze minimum šancí, a i proto se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Vše důležité se odehrálo ve druhé půlce

Na začátek druhého poločasu se probudili dosud ospalí hosté a začali být aktivnější. Jejich převaha přinesla kýžené góly, kdy se nejprve po centru trefil hlavou osamocený Lóži a druhou brankou přidal Prokš. Domácí se však nevzdali a nechtěli dát hostům body zadarmo, vítěz minulého hráče kola Tomáš Prokop přihrávkou našel spoluhráče Bláhu a ten se střelou podél brankáře nemýlil. Vyrovnání na 2:2 zařídili domácí Čekan, který centrem posadil míč přímo na hlavu Sadskému a ten nedali golmanovi šanci. Budíkovští měli v závěru ještě jednu šanci, kdy se na bránu řídil Trecha, ten však svoji šanci v gól už nepřetavil, jiná branka už tedy nepadla, týmy se tak nakonec rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Soukup Martin, vedoucí TJ Rovnost Budíkov: Týmu nechyběla bojovnost a nasazení, vyrovnali jsme se techničtějším hostům. V závěru zápasu jsme mohli ještě vyhrát. Remíza je ale, dá se říci, spravedlivá.




Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - D. Čekan [-] , M. Zet [-] , M. Wallisch [-] (66. M. Vodrážka [-] ) , T. Bláha [-] - M. Kovář [-] , O. Sadský [-] , T. Prokop [-] , M. Páša [-] - R. Smereka [-] , J. Trecha [-]

TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] , J. Žíla [-] , M. Prokš [-] , D. Šprla [-] (70. J. Holík [-] ) , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , J. Kubát [-] , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , M. Miksa [-]

ŽK: 57. O. Sadský , 65. T. Bláha , 82. R. Smereka , 86. M. Vodrážka .
Hráči zápasu: T. Prokop , M. Zet .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - PODOBA Tomáš, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.