2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určická rezerva se radovala po penaltách


Branky


0

V sobotu 30. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem Držovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý první poločas hráli hosté se silnou podporou větru v zádech. Díky tomu se hrálo častěji na domácí polovině hřiště než před brankou hostí. Určice se jen těžko dostávaly na polovinu hostujícího mužstva. Za celý poločas si vypracovaly pouze jedinou příležitost, která zaváněla gólem. Javořík poslal centr do velkého vápna na Vodáka, ale ten brankovou konstrukci těsně minul. Naproti tomu hosté si vypracovali několik nadějných příležitostí. Tu největší měl na kopačkách Bross, ale nastřelil pouze břevno.  Na štěstí pro domácí tedy ani jedinou neproměnili a tak se v poločase odcházelo do šaten za bezbrankového stavu.

 

Kdo očekával, že po změně stran domácí s podporou větru hru ovládnou, ten se spletl. Naopak, po hodině hry se ujali vedení hosté. Postaral se o to Borja zdařilou střelou k tyči- 0:1. Béčku se podařilo vyrovnat v 73. minutě. Po rohovém kopu Rotschedla došlo v malém vápně k závaru, míč se odrazil k Hanzelkovi a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě- 1:1. V závěru utkání měli domácí dvě příležitosti na zvrácení stavu ve svůj prospěch, ovšem neuspěli a tak došlo na střelbu ze značky pokutového kopu. V této disciplíně bylo Béčko stoprocentní a tak dva body zůstaly v Určicích.

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Kováč [-] - M. Grulich [-] - P. Vodák [-] - J. Hanzelka [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] , D. Javořík [-] , M. Rotschedl [-] , L. Nakládal [-] , K. Plišťák [-] , M. Hudský [-]

Sokol Držovice
J. Menšík [-] - P. Bross [-] , P. Budaj [-] , R. Procházka [-] , P. Hodulák [-] , V. Šťastný [-] , M. Kučera [-] , M. Valenta [-] , . Solano [-] , S. Valenta [-] , V. Hradečný [-]

Počet diváků: 58. Rozhodčí: Rek Lubomír - POKORNÝ Petr, SOSÍK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.