3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka doma nedala rezervě Pacova šanci


Branky


0

Mírovka, která minulý týden na domácí půdě vydřela s Černíčem pouze bod, už si toto kolo na svém hřišti hodlala ponechat všechny tři, což se jí celkem s přehledem podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích určil role

Domácí začali už od začátku velmi aktivně a brzy se ujali vedení, kdy se už ve 4. minutě trefili po tom co R. Němec propasoval míč středem hostující obrany a F. Valášek zakončil podél golmana. Hosté se počas prvního poločasu skoro na nic nezmohli kromě jedné šance, kterou zlikvidoval domácí brankář J. Beděra Následovalo tedy mnoho šancí od Mírovky, urodila se ale až ta v samém závěru poločasu, kdy aktivní R. Němec po střele P. Laciny, kterou ještě hostující golman J. Pachta dokázal vyrazit, z malého vápna uklízel do prázdné brány.

Ve druhé půlce už nebylo moc co řešit

Druhý poločas už se toho moc nezměnilo. Domácí i nadále korigovali průběh utkání a dokázali přidat ještě další branku, kdy J. Kaplan nejprve nedokázal proměnit penaltu, své selhání však vzápětí napravil, kdy upravil výsledek na 3:0 pro Mírovku, která se tak posunula na průběžné druhé místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér TJ Sokol Mírovka: Do utkání jsme nastupovali s tím, že chceme získat tři body a nezaváhat jako minulý týden, což se nám také nakonec povedlo. Musím pochválit přístup celého týmu k zápasu a za jeho hru.

TJ Slavoj Pacov B
Kerouš Jaroslav, kapitán TJ Slavoj Pacov B: Zápas byl z naší strany velmi podceněný. Soupeř nás přehrál svojí rychlostí, důrazem a lehkostí a následně potrestal naše tři chyby.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] - J. Kaplan [-] , F. Valášek [-] (78. J. Bradáč [-] ) , J. Hejl [-] , R. Němec [-] (81. P. Dvořák [-] ) , M. Netopilík [-] (75. L. Freudenreich [-] ) , P. Lacina [-] , M. Zacha [-] , L. Semelka [-] , J. Rásl [-] , D. Dvořák [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Dvořák [-] , P. Miskai [-] , J. Pražák [-] , J. Ježek [-] - D. Podolský [-] , P. Hrobský [-] , J. Štarman [-] , M. Maršík [-] - O. Svoboda [-] , J. Přibyl [-]

ŽK: 16. M. Netopilík - 36. D. Podolský , 59. M. Dvořák .
Hráči zápasu: F. Valášek , J. Kaplan , R. Němec .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - KUCHYŇA Viktor, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.