Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javořík zazářil pěti brankami


Branky


0

Na zápase fotil a report poslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V sobotu 11. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru mezi místním Béčkem a mužstvem Olšan. Úvod utkání patřil domácím. Základním prvkem v jejich hře byly centrované míče nejčastěji z kopačky Kobylíka, které mířily do velkého vápna na nabíhající utočníky. Tak se také zrodil první gól. Kobylík přihrál Vodákovi a ten se trefil ke vzdálenejší tyči - 1:0. V 17. minutě našel Kadlec zcela volného Zapletala a ten neměl problém trefit se do odkryté branky - 2:0. Chvíli na to běžel sám na hostující branku Vodák, ale prostřelit gólmana se mu nepodařilo a ve 22. minutě stejný hráč po centru Kobylíka zamířil mimo tři tyče. Od tohoto okamžiku se domácím přestalo dařit, čehož hosté dokonale využili a třemi slepenými góly během 10 minut se dostali do vedení - 3:2. To byla pro Béčko studená sprcha. Zpět do zápasu se dostali až v závěru poločasu. Jenže neujala se Kobylíkova střela z dálky, zdařilou akci neproměnil ani Vodák a do třetice Zapletalův lob skončil nad břevnem.

Domácí po přestávce otočili

Zato do druhého poločasu vstoupili domácí lépe než úspěšně. Brankář hostí lovil se své sítě jeden míč za druhým a skóre postupně narůstalo do obrovských rozměrů. Nejvíce při chuti byl Javořík, který nasázel do olšanské branky pět gólů, sekundoval mu Vodák se třemi úspěchy. Hosté v závěru utkání na jeho vývoj zcela rezignovali a odvezli si z Určic debakl 9:3.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Kováč [-] - M. Grulich [-] , P. Mlčoch [-] , T. Ježek [-] , K. Plišťák [-] , M. Hudský [-] - D. Kobylík [-] , J. Šlézar [-] , D. Javořík [-] - P. Zapletal [-] , P. Vodák [-] -

Sokol Olšany
J. Bokůvka [-] - M. Samek [-] , A. Pospíšil [-] , P. Elner [-] , . Lobodáš [-] , T. Koleňák [-] , A. Keluc [-] , R. Augustin [-] , J. Pospíšil [-] , M. Miška [-] , M. Seidler [-]

ŽK: 52. D. Javořík - 38. J. Pospíšil .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Rek Lubomír - POKORNÝ Petr, KUBALÁK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.