Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

3.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice berou po přestřelce tři body


1

Na zápase fotil a report poslal Lubomír Kaprál. Děkujme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V sobotu 14. srpna od 17. hodin odehrálo Béčko Určic první utkání tohoto ročníku na domácím trávníku. Hostili mužstvo Brodku u Prostějova a dokázali přesvědčivě vyhrát. Již ve 2. minutě měl dostatek času a prostoru na zakončení akce Šlézar a Béčko vedlo 1:0. Hosté zkoušeli pozornost brankáře z dálky, Po čtvrt hodině hry vystřelil z více než 20 metrů Švéda, brankář Hýbl sice změnil směr letu míče, ale ten přesto skončil v síti. Naštěstí pro domácí již dvě minuty na to si na centr napříč velkým vápnem naběhl Zapletal a zakončoval ke vzdálenější tyči 2:1. Vzápětí běžel sám proti brankáři Vodák, volil střelu z dálky se kterou si brankář hostí poradil. Po dalším protiútoku se však již domácí opět radovali, kdy Krajíčkova střela z úhlu skončila potřetí v síti. Ve 22. minutě skončila střela domácího Sosíka ne břevně. V závěru prvního poločasu si vytvořili několik šancí hosté, téměř u všech byl Švéda, ale skórovat se mu nepodařilo. 

Domácí si vedení pohlídali

Úvod druhého poločasu patřil Určicím. Ve 48. minutě skóroval Krajíček. Chvíli na to našel míč z kopačky Zapletala volného Vodáka a ten pěkným obloučkem přeloboval vyběhnuvšího gólmana 5:1. O výsledku utkání tak bylo prakticky rozhodnuto. Přesto se stav utkání těsně před koncem ještě 3x měnil. Nejprve Krajíček upravil na hrozivý výsledek 6:1. Pak. ale nechali domácí soupeře 2x skórovat na konečný výsledek 6:3. Nelíbil se mi výkon rozhodčího, navíc mu ani laičtí rozhodčí na čarách moc nepomohli.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] - J. Kadlec [-] , D. Sosík [-] , T. Menšík [-] , J. Šlézar [-] , P. Zapletal [-] , L. Nakládal [-] , K. Plišťák [-] , P. Vodák [-] , T. Ježek [-] , M. Grulich [-]

Sokol Brodek u PV
T. Vystavěl [-] - M. Grulich [-] , Z. Dvořák [-] , J. Matoušek [-] , P. Hochman [-] , L. Zatloukal [-] , O. Frys [-] , G. Janura [-] , P. Matoušek [-] , Z. Švéda [-] , L. Frys [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: MINX Vítek - HANZELKA Jakub (N), BERČÁK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů