M. Sadský 25.
L. Kavka 36.
L. Kavka 64. (p.)
L. Kavka 82.
4:1
(2:0)
88. J. Vlach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


25. M. Sadský , 36. L. Kavka , 64. L. Kavka (p.) , 82. L. Kavka - 88. J. Vlach
0

Ze souboje dvou týmů ze spodní části tabulky nakonec vítězně vzešli domácí, kteří potvrdili, že na svém hřišti hrát umí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z tlaku hostů nic nevzešlo, a tak trestali domácí

Začátek zápasu patřil hostům kteří si již v brzké době dokázali vytvořit několik gólových šancí, které však proměnit nedokázali. Poté převzal iniciativu domácí tým a ve 25. minutě byl oddměněn gólém. Budíkovští dali po křídle balón za obranu soupeře, gólman hostů situaci špatně vyhodnotil a vyběhl proti němu, domácí hráč byl však k němu blíže a centroval ho do vápna, kde stál připravený M. Sadský, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Po vstřelené brance se hra od obou týmů vyrovnala. Ve 28. minutě nastřelili Černovice L. Kollerem pouze břevno a tak trestali zase domácí, kteří dokázali do konce poločasu přidat ještě jeden gól a navýšit tak své vedení, kdy svůj hattrick započal L. Kavka, který po dlouhém výkopu brankáře Bláhy obešel soupeře a skóroval.

Kavka srazil hattrickem Černovice

Druhý poločas, stejně tak jako první začal převahou hostů, kteří se s výsledkem zápasu nehodlali smířit, avšak dvě jejich vyložené šance zlikvidoval brankář domácích M. Bláha. A tak přišla znovu odpověď Budíkova, který se dostal na rozdíl tří branek, kdy po faulu na Sadského nařízený pokutový kop v 64. minutě bez problémů proměnil L. Kavka. Hosté se znovu vrhli do náporu, ale domácí pozornou obranou hosty do moc příležitostí nepouštěli, navíc v 82. minutě svůj třetí gól po rohovém kopu přidal Kavka, což už rozhodlo o konečné dělbě bodů. Hosté nakonec svůj gól dokázali také vstřelit, kdy výsledek po závaru před bránou v 88. minutě pouze korigoval J. Vlach.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Soukup Martin, vedoucí TJ Rovnost Budíkov: V bojovném zápase jsme přečkali šance hostů, kteří je nedokázali proměnit a my to potrestali a dokázali tak vyhrát.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka, vedoucí TJ Sokol Černovice: Z naší strany jsme hráli dobře kombinačně a tím domácí přehrávali. Dostali jsme však góly po našich chybách. Ze strany rozhodčího si myslím, že to nebyl zrovna povedený zápas.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - T. Bláha [-] , M. Wallisch [-] , F. Žáček [-] , M. Vodrážka [-] - D. Čekan [-] , T. Prokop [-] , K. Grant [-] (46. J. Novák [-] ) , M. Sadský [-] (84. J. Prokop [-] ) - L. Kavka [-] , M. Páša [-] -

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - L. Koller [-] , D. Růžička [-] , V. Míka [-] , L. Stark [-] - D. Maštalíř [-] (69. V. Novák [-] ) , J. Hadrava [-] , M. Míka [-] , P. Krejčí [-] (46. J. Míka [-] ) , T. Kohout [-] - J. Vlach [-]

ŽK: 24. L. Kavka , 34. D. Čekan , 52. M. Páša , 57. M. Sadský , 65. J. Novák , 85. J. Prokop , 87. M. Wallisch - 18. P. Krejčí , 34. J. Hadrava , 63. L. Stark , 81. L. Koller .
Hráči zápasu: M. Bláha , L. Kavka - V. Míka .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - SLIŽ Emil, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.