3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Košetice si po minulé prohře s vedoucím týmem z Mírovky tentokrát na domácí půdě zpravili chuť, kdy nadělili tři góly rezervě Pacova. Pro ně je to třetí porážka v řadě a dostávají se tak na předposlední místo tabulky. Nutno dodat, že ale pouze o horší skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Tržila poslal domácí do vedení

Od začátku zápasu bylo k vidění vcelku na šance vyrovnané utkání, s mírnou převahou domácích. Hosté se spíše věnovali defenzivě s rychlými protiútoky a domácí drželi míč více na svých kopačkách. První gól padl ve 32. minutě po centru Papeže z levé strany hřiště do vápna, kde našel Z. Tržila, který poslal hlavou míč pod břevno brány Pacova. Po tomto góle byli hosté nuceni svou obranu trochu pootevřít a to byl impuls pro domácí, kteří si vypracovali tři slibné přiležitosti, všechny jim však zlikvidoval brankář Pacova, J. Pachta. Hosté odpovědeli pouze jedním protiútokem v závěru poločasu, která však gólem také neskončila. Do kabin se tedy odcházelo za těsného vedení domácích.

Hosty od debaklu zachránil gólman Pachta

Druhý poločas byli hosté nuceni být aktivnější směrem dopředu, ale nebylo jim to nikterak platné, když hned na začátku po své standardní situaci nedokázali vyrovnat. Tak na řadu přišli Košetice, které přidaly svůj druhý gól, kdy se z přímého kopu trefil T. Vejsada. Jím kopnutý míč prošel po zemi skrz zeď na přední tyč. Domácí si i nadále vypracovávali mnoho šancí, ale ty skončili buď mimo bránu, nebo je vykryl skvěle chytající gólman hostů. Ujala se až šance v samém závěru utkání, kdy se trefil L. Hanousek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav, trenér TJ Sokol Košetice: Od začátku do konce zápasu jsme měli převahu a jen čekali, kdy dáme první gól. Předvedli jsme náš standardní týmový výkon, žádný z hráčů nijak extra nevynikal.

TJ Slavoj Pacov B
Kerouš Jaroslav, kapitán TJ Slavoj Pacov B: Bylo to oboustranně vyrovnané utkání. První poločas jsme chvíli hráli my a poté domácí. Domácí měli obrovskou sílu ve standardkách a ve vzduchu, kde vládli. Když jsme mohli zápas zkorigovat, zabrzdilo nás naše špatné proměňování šancí. Jinak to byl hezký kombinační zápas a domácí si své vítězství zaslouží.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - L. Novák [-] (60. M. Sovka [-] ) , P. Papež [-] , J. Vlk [-] , P. Paťha [-] (66. V. Vlk [-] ) , Z. Tržil [-] , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , Z. Suk [-] , T. Vejsada [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Dvořák [-] , O. Svoboda [-] , J. Ježek [-] (79. J. Černý [-] ) , P. Miskai [-] , J. Pražák [-] - J. Kerouš [-] , J. Přibyl [-] (57. M. Zamrzla [-] ) , M. Maršík [-] , D. Podolský [-] - P. Gavrecký [-]

ŽK: 53. Z. Tržil , 63. P. Papež .
Hráči zápasu: J. Pachta .
Místo: Košetice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - KUCHYŇA Viktor, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.