2:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka poprvé padla


Branky


31. M. Zacha , 50. L. Semelka - 20. J. Novák , 33. P. Krédl , 69. T. Kohout , 81. J. Novák
0

O první prohru vedoucího týmu tabulky z Mírovky se postarala rezerva Chotěboře. A to i pro některé překvapivě, na jejich vlastní půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali využit chyby v obraně

Mírovka vstupovala do utkání s odhodláním znovu naplno bodovat, o to více, že se hrálo na jejich hřišti. Prvních dvacet minut byli domácí lepší na balónu, avšak gól první vstřelili vstřelili hosté. Zásluhu na tom měl krajní obránce Mírovky, který chtěl nahrávat malou domu gólmanovi, ale namazal míč J. Novákovi, který ho vzápětí poslal podél brankáře. Po této brance se hra Mírovky sesypala a soupeř je začal přehrávat. Chotěboř byla lepší a důraznější na balonu. Naštěstí pro domácí však po dlouhém autu ve 31. minutě přišlo vyrovnání, kdy se k míči dostal M. Zacha a hlavou ho propasíroal mezi tři tyče. Domácí se však z vyrovnání neradovali dlouho, po dvou minutách přišla jejich další hrubá chyba, kdy tentokrát propadli středový obránci a P. Krédl poslal hosty znovu do vedení.

 

Mírovka i přes vyrovnání zápas neukočírovala

Po poločase nastoupila Mírovka po důrazné domluvě v kabině do druhého poločasu se snahou změnit průběh zápasu. V 50. minutě přišlo znovu vyrovnání a opět po jejich dlouhém autu od Němce, kdy z penalty všechny bránící hráče prostřelil Lukáš Semelka. Ovšem znovu přišla chyba defenzivy Mírovky a hosté se opět dostali do vedení, když se hlavou trefil T. Kohout. Aby toho nebylo pro domácí málo, Chotěboř přidala ještě čtvrtý gól, kdy po úniku z levé strany šel sám na bránu J. Novák a přidal tak svůj druhý gól v zápase. Hosté v závěru zápasu měli ještě další šance na přidání pověstného bůra, ale Mírovku zachránil jejich gólman Beděra.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér TJ Sokol Mírovka: V zápase nám nefungovala defenziva celého mančaftu. Gratuluji Chotěboři k zaslouženému vítezství.

FC Chotěboř B
Turek Jiří, trenér FC Chotěboř B: Mírovka byla favorit, obzvláště na jejich malém hřišti. Zezačátku se přelívala hra tam a zpátky, druhý poločas už byl však v naší režii.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] - M. Zacha [-] , L. Velfl [-] (78. P. Dvořák [-] ) , J. Šimon [-] (41. J. Hejl [-] ) , L. Semelka [-] , M. Netopilík [-] , R. Němec [-] , M. Martínek [-] , P. Lacina [-] , J. Kaplan [-] , D. Dvořák [-]

FC Chotěboř B
T. Dobrovolný [-] (53. A. Buršík [-] ) - D. Čapek [-] , M. Málek [-] , F. Tůma [-] , O. Šimon [-] - T. Kohout [-] , M. Běloušek [-] , L. Dvořák [-] , P. Krédl [-] (46. M. Odvářka [-] ) - J. Ondráček [-] (88. P. Ledvinka [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 44. M. Martínek , 74. R. Němec , 80. D. Dvořák - 35. M. Málek , 44. F. Tůma , 75. O. Šimon .
Hráči zápasu: J. Beděra - M. Běloušek , J. Novák .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - PAVLAS Jiří, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.