Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec dokázal vyhrát i v deseti


Branky


0

Kostelec konečně po čtyrech zápasech vyhrál, vyšlápl si na rezervu Pacova. Pro Pacov je pro změnu tento zápas čtvrtou prohrou v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté museli od 16. minuty hrát v oslabení

Kostelec se dostal do velmi brzkého vedení, když se už ve 2. minutě po hrubé chybě stopera Pacova trefil M. Kočí,který doklépaval z velkého vápna odraženej balón po Sekanově střele. Hosté po tomto gólu hráli velice dobře a organizovaně, Pacov se snažil držet míč, ale nedokázal si vytvořit žádnou vyloženou šanci, kromě 16. minuty, kdy jejich hráč běžel sám na golmana Špejtka, ten ho ale fauloval a byl vyloučen. Kostelec tak od této chvíle musel hrát o deseti. I přesto však dokázal do konce prvního poločasu vstřelit ještě jeden gól L. Nikodýmem z trestného kopu.

Druhý poločas Kostelec dotáhl do vítezného koncei přes to, že hrál v deseti

Druhou půli se domácí snažili něco udělat s vývojem zápasu, vědomi si toho, že Kostelec čeká celý zápas o deseti, ti však zpevnili střed hřiště a začali hrát na jednoho útočníka. Pacov sice hosty tlačil a kombinoval, nedokázal se však dostat do žádné vyložené příležitosti, až do 60. minuty, kdy se jim podařilo vstřelit kontaktní gól poté, co Vítamvás šel sám ze strany na bránu, jeho střelu však gólman ještě stačil vyrazit, ale pouze před M. Kostrouna, který míč doklepával mezi tři tyče. Kostelec však reagoval už po třech minutách F. Gavallerem po přihrávce od Nikodýma. Kostelec dokázal do konce zápasu přidat ještě jednu branku a to po rychlém protiútoku, na jehož konci stál M. Sekan, který dostal přihrávku od Gavallera za domácí obranu.    


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš, trenér TJ Slavoj Pacov B: Utkání se odvíjelo od rychlého gólu hostů. Soupeř hrál velice dobře a oraganizovaně. druhou půlku jsme je tlačili, ale nedostali jsme se pořádně k zakončení.

SK Kostelec
Láznička Josef, trenér SK Kostelec: Začali jsme dobře gólem, poté ale přišlo vyloučení našeho hráče. Druhý poločas jsme zpevnili střed hřiště a ještě přidali góly. Dneska si zaslouží všichni pochvalu.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Dvořák [-] (87. D. Michalanský [-] ) , O. Svoboda [-] , M. Bezemek [-] , J. Ježek [-] (87. J. Přibyl [-] ) - Z. Rybčák [-] (75. J. Zich [-] ) , M. Kostroun [-] , M. Maršík [-] , J. Kerouš [-] , P. Hrobský [-] - R. Vítamvás [-]

SK Kostelec
R. Špejtek [-] - P. Čírtek [-] , J. Procházka [-] , M. Fejt [-] - L. Nikodým [-] (71. F. Wasserbauer [-] ) , M. Sekan [-] , A. Procházka [-] - M. Kočí [-] , F. Gavallér [-] (82. M. Smejkal [-] ) - M. Kračmar [-] , M. Kružík [-]

ŽK: 21. M. Bezemek , 36. M. Kostroun - 65. F. Gavallér , 82. M. Kočí . ČK: 16. R. Špejtek .
Hráči zápasu: M. Fejt , M. Kračmar , L. Nikodým .
Místo: Pacov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - ZADINA Petr, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.