2:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


64. T. Prokop , 84. D. Čekan - 38. L. Kubů , 65. V. Vlk , 66. P. Paťha , 88. Z. Tržil
0

Košetice se výhrou nad Budíkovem posouvají na třetí místo tabulky a mají na svém kontě nejvíce vstřelených branek ze všech týmů. Budíkov se naopak po dvou prohrách propadá na nižší pozice tabulky..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli byl k vidění jediný gól

První poločas nebylo mnohé k vidění. Gól diváci mohli spatřit až ke konci poločasu, kdy košetičtí hráči předvedli pěknou akci po křídle, kdy Paťha poslal míč na Papeže a ten předložil balón zakončujícímu L. Kubů, který už neměl problém obstřelit gólmana. Tím bylo rozhodnuto, kdo bude do šaten odcházet spokojenější.

 

 

Druhý poločas už byl pro diváky zajímavější

Ve druhé půlce v 64. minutě stačil za domácí srovnat skóre T. Prokop po rohovém kopu, ale hosté se nenechali zaskočit a během dvou minut přidali další dva góly a ujali se tak vedení 1:3. Nejdříve se hned po rozehrávce pustili jejich hráči do útoku a ve vápně se uvolnil V. Vlk, který střílel na přední tyč. Druhý gól přidal P. Paťha po přihrávce od Tržila. Budíkov dokázal v 84. minutě dostat do sítě z odraženého balónu kontaktní gól, ale odpověď přišla v zápětí od Z. Tržila a tím už bylo o výsledku zápasu rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav, vedoucí TJ Sokol Košetice: Od začátku do konce jsme měli zápas pod kontrolou a hráli jsme dobře. Rozhodující bylo, že náš dorostenec Vlk udržel jejich Kavku.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - T. Bláha [-] (46. M. Wallisch [-] ) , M. Zet [-] , F. Žáček [-] , M. Páša [-] - D. Čekan [-] , T. Prokop [-] , K. Grant [-] , M. Vodrážka [-] - L. Kavka [-] , M. Sadský [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - V. Vlk [-] , P. Papež [-] , J. Vlk [-] , P. Paťha [-] , Z. Tržil [-] (89. T. Kadlec [-] ) , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] (72. M. Sovka [-] ) , Z. Suk [-] , T. Vejsada [-]

ŽK: 28. M. Vodrážka , 29. T. Bláha , 45. M. Zet , 70. M. Wallisch , 74. F. Žáček , 76. K. Grant - 53. P. Paťha , 58. P. Papež , 79. Z. Suk .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - KALINA Oldřich, JURKA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.