Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř doma rozstřílela Pacov


0

Rezerva Pacova už pět zápasů čeká na své další vítězství, když naposled dokázala porazit doma Budíkov. Naopak béčko Chotěboře se dostává na vítěznou vlnu, když si připsalo třetí vítezství v řadě a v minulém zápase dokonce dokázalo porazit lídra tabulky z Mírovky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odvářka rozhodl o debaklu Pacova

Začátek utkání byl celkem vyrovnaný, s mírnou optickou převahou domácích. Šance si vytvořili obě mužstva, Pacov ty své však proměnit nedokázal, a tak přišla odpověď Chotěboře. Své střelecké hody započal M. Odvářka, který se dvakrát dokázal výborně uvolnit a obě své šance proměnit. Nejprve se trefil v 19. minutě a svůj druhý gól přidal už po pěti minutách. Po těchto dvou brankách pacovští odpadli a jejich hra už neměla žádné parametry. Domácí tak dokázali do poločasu přidat ještě další dva góly, první z nich dokonce z trestného kopu, kdy se v obou případech prosadil aktivní Odvářka, který tak za poločas stihl vsítit čtyři branky.

Pacov schytal ještě další tři branky

Při nástupu do druhé půle už nebylo moc co řešit, hosté nejevili zájem zkusit něco s čtyřgólovým mankem udělat, a tak hrála pouze Chotěboř, která jim na cestu přidala ještě další tři branky, když dvě vstřelil P. Krédl, který do druhého poločasu nahradil Odvářku. Jeden gól si na svůj účet připsal J. Ondráček.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Celý zápas, kromě jediné šance Pacova, jsme měli ve své režii. Do ničeho jsme hosty nepouštěli. Ke konci zápasu jsme mohli vyhrát ještě vyšším rozdílem.

TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Vydrželi jsme 18 minut hrát solidně, měli jsme šanci, ale nedali jsme je. Po obdrženém gólu už to bylo horší, nenahrávali jsme si a soupeř nás po ztrátách míče trestal.



Sestavy


FC Chotěboř B
A. Buršík [-] - M. Odvářka [-] (46. P. Krédl [-] ) , J. Ondráček [-] , J. Hlaváček [-] , J. Novák [-] , M. Běloušek [-] , T. Kohout [-] (73. P. Ledvinka [-] ) , F. Tůma [-] , M. Málek [-] (59. R. Fiala [-] ) , D. Čapek [-] , O. Šimon [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - O. Svoboda [-] , J. Pražák [-] , J. Černý [-] - F. Tomovič [-] , M. Maršík [-] , D. Podolský [-] (46. R. Doležal [-] ) , J. Přibyl [-] , D. Michalanský [-] (69. A. Pícha [-] ) - J. Přibyl [-] , P. Gavrecký [-]

Hráči zápasu: J. Hlaváček , M. Odvářka .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BESEDA Petr - POJEZNÝ Karel, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.