Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Kostelec si nedokázal udržet slibné vedení z prvního poločasu a nakonec bere pouze bod, se kterým určitě jeho hráči nemohou být spokojení, z důvodu většího množství spálených šancí a celkového průběhu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky Kostelce nasvědčovali o rozhodnutém utkání

V Černovicích se na kluzkém trávníku v prvním poločase hrálo rychlé a tvrdé utkání, ve kterém se hosté dostali do tříbrankového vedení. Nejprve při závaru před Vošahlíkem v 19. minutě hry skóroval M. Sekan. Následně mohli odpovědět domácí, ale Vlach netrefil odkrytou branku Plavce. Totéž se opakovalo i na druhé straně, kdy bravurně vychytal Vošahlík výborného F. Gavalléra, kterému se však nakonec podařilo ve 43. minutě skórovat ze zahraného rohového kopu, když se ještě předtím ve 40. minutě do odraženého míče gólově opřel J. Bartejs.   

Ve druhém poločas přišel herní obrat

Po důrazné poločasové domluvě trenéra domácích, kdy již nikdo z přítomných diváků nevěřil v obrat utkání, přišlo na hříště od domácích fotbalistů více odhodlání, pohybu a bojovnosti. Nejprve VlachKohoutem minuli míč ve vyložené brankové příležitosti, poté sólo hostujícího Sekana opět vychytal brankář Černovic. V 59.minutě důsledně sledoval míč při gólovém zakončení domácí 18letý dobře hrající J. Hadrava ml. Následně se mohl gólově prosadit i Pěnka, nezachytil však rychlou přihrávku záložní řady domácích. Vše napravil až Vlach při nedorozumění hostující obrany v 74.minutě, když snížil na rozdíl jedné branky. V 80.minutě z pokutového kopu L. Koller nedal žádnou šanci hostujícímu brankáři a zajistil tak domácím alespoň bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Josef Hadrava - trenér: V prvním poločase jsme se fotbalově hledali a soupeř toho dokázal využít. Díky zvýšené bojovnosti ve druhem dějství jsme výsledek zvrátili i bez čtyř hráčů základu - Paclík, Kubů, V. Míka a Maštalíř, za což patří všem poděkování včetně vyhecovaných diváků.

SK Kostelec
Láznička Josef - trenér: První poločas jsme zvládli perfektně. Druhá půlka byla už vlažná, udělali jsme dvě chyby v obraně a soupeř je dokázal potrestat. Zbytečně jsme ztratili vedení.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - L. Koller [-] , L. Stark [-] , P. Jůn [-] , D. Růžička [-] - J. Míka [-] , J. Hadrava [-] , M. Míka [-] (65. P. Krejčí [-] ) , T. Kohout [-] (46. V. Hůlka [-] ) , R. Pěnka [-] - J. Vlach [-]

SK Kostelec
R. Plavec [-] - J. Bartejs [-] , M. Smejkal [-] (81. V. Páral [-] ) , P. Čírtek [-] , F. Gavallér [-] , V. Čurda [-] , M. Sekan [-] , M. Kružík [-] , M. Kračmar [-] , A. Procházka [-] , M. Fejt [-]

ŽK: 56. L. Stark - 37. F. Gavallér , 83. P. Čírtek .
Hráči zápasu: M. Sekan .
Místo: Černovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - KOLÁŘ Jan, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.