3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis si doma poradil s rezervou Pacova


Branky


0

Tis se po této domácí výhře posunul na páté místo tabulky, kdy na třetí pozici ztrácí jen díky horšímu skóre, než má Herálec a Štoky. Pacovu se naopak i nadále nedaří a připsal si svou sedmou porážku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisu se povedl vstup do utkání

Domácí do zápasu vstoupili velmi aktivně, kdy už v první minutě udělali ve vápně hostů závar. Ve 4. minutě už dokázali vstřelit gól, kdy se po trestném kopu  T. Vácek objevil osamocen před gólmanem a svou střelou se nemýlil. O dvě minuty později se řítil sám na hostujícího brankáře J. Zezulák, ovšem prostřelit ho nedokázal. O pár minut později kanonýr J. Miřátský trefuje míč těsně vedle branky. Z následného protiútoku hosté hlavičkovali do rukavic domácího gólmana. O chvilku později hosté utíkali po lajně, ale přihrávku do malého vápna si brankář J. Sojka pohlídal. Ve 25.minutě se po rohu Tisu a několika hlavičkách míč dostává k osamocenému J. Bártovi, který uklízí míč do branky a zvyšuje na 2:0. Poté se po centru zleva k míči dostává J. Miřátský, který z voleje míří nad branku. Ve 33. minutě napřáhl J. Zezulák zpoza vápna a krásnou střelou zaměstnal brankáře J. Plachtu, který se vcelku zapotil. Ve 37. minutě domácí dorostenec O. Vacek udělal chybu a za hosty v přečíslení snížil F. Tomovič na 2:1. Ve 40. minutě M. Kozlík vysunul Miřátského za obranu, ten ovšem brankáře hostí nepropálil. Před koncem poločasu O. Vacek dělá tu samou chybu, ovšem tentokrát soupeř šanci nevyužil. V poslední minutě prvního poločasu domácí zahrávali rohový kop, Miřátský trefil míč hlavou ovšem pouze do tyče brány Pacova.

Vacek svým druhým gólem přinesl domácím uklidnění

Druhý poločas se hosté po příchodu z kabin lehce zvedli a začali se tlačit k bráně domácích. Na srovnání skóre to však už nestačilo. Ve 47.minutě se naopak do šance Tisu dostává J. Miřátský, ale neproměnuje. Uklidnění na kopačky domácích dává T. Vacek střelou podél brankáře na vzdálenější tyč v 73. minutě. To už byl pro hosty konec nadějí. O několik minut později domácí zahrávají serii rohových kopů, ale branku ohrozit nedokázali. Minutu před koncem hosté z trestného kopu jenom vyprášili rukavice brankáři Sojkovi. Tis si tak doma ponechal všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Dnes jsem byl spokojený s koncetrací a důrazem. Jen škoda, že kanonýr J. Miřátský selhával v koncovce.

TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Nevyšel nám začátek utkání, kdy jsme soupeře museli dohánět. Měli mnoho šancí, kdy nás několikrát podržel gólman. První půli byl Tis lepší a měl více ze hry, druhou jsme hráli převážně na jejich půlce. Po třetim góle už to pro nás bylo zlomené.



Sestavy


TJ Tis
J. Sojka [-] - M. Mišta [-] , F. Vala [-] (64. P. Sojka [-] ) , J. Bárta [-] , O. Vacek [-] - M. Kozlík [-] , T. Chlad [-] , J. Zezulák [-] , T. Vacek [-] - J. Miřátský [-] (74. F. Radil [-] ) , J. Novotný [-] (81. P. Šidlák [-] )

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Dvořák [-] , O. Svoboda [-] , P. Miskai [-] - J. Přibyl [-] (61. D. Michalanský [-] ) , J. Zich [-] (75. R. Doležal [-] ) , S. Michálek [-] , J. Ježek [-] - M. Miskai [-] , F. Tomovič [-] , D. Podolský [-]

ŽK: 53. J. Zezulák - 27. M. Miskai , 87. M. Dvořák , 89. D. Podolský .
Hráči zápasu: T. Vacek - J. Pachta .
Místo: Tis. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - RYŠÁNEK Zbyšek, SLIŽ Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.