Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Koutech viděli diváci šest branek, tři na každé straně


Branky


0

Na vysokou výhru 6:2 z prvního zápasu chtěli doma navázet Kouty proti Žďárskému béčku, které rovněž v prvním kole získalo tři body. Diváci v utkání viděli po třech brankách na každé straně a tak se body dělily mezi oba celky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouty začaly dobře, ale Filippi trestal jejich chyby.

Do zápasu vstoupili lépe domácí a hosté se prvních deset minut málem nedokázali podívat na polovinu soupeře. Střelecky to ale zatím ze strany Kouteckých nebylo ono, a tak šel paradoxně do vedení Žďár, když domácí stoper špatnou přihrávkou namazal Bulíčkovi, ten ještě posunul míč na lépe postaveného Maria Filippiho a hosté rázem vedli- 0:1. Podobnou chybu vyrobila i žďárská obrana, Kouty ale nedokázali jejího zaváhání využít. A tak to byl znovu Mario Filippi, jenž ve 25. minutě zvýšil na 0:2. Kouty i nadále dobývali Svobodovu branku a poprvé se dočkali v 34. minutě, když se předchozí střelecký pokus odrazil k volnému Coufalovi a ten snížil na 1:2. Další dvě minuty na to chyboval brankář hostů Svoboda a Příhoda se mohl radovat z vyrovnání a zároveň už ze své čtvrté trefy v sezoně- 2:2. Tento stav vydržel až do hvizdu, oznamujícího poločasovou přestávku.

Žďár opět vedl, Kouty vyrovnaly v nastaveném čase

V druhém dějství se obraz hry příliš nezměnil, domácí měli více času balon na kopačkách, ale marně se snažily dobývat žďárskou svatyni. Hosté trpělivě bránili a čekali na chyby domácích. Jedna z nich přišla v 59. minutě, když domácí brankář Veselý špatně přihrával na jednoho ze stoperů, žďárský Lukáš Filippi ale přesně s touto přihrávkou počítal, vypíchl soupeři balon a v samostatném úniku nezaváhal a poslal Žďár B do vedení 2:3. Hra se po jeho brance lehce přiostřila, žlutou kartu za vzájemnou potyčku pak viděli Havelka a Filippi Lukáš a Kouty se snažily vybojovat ze zápasu alespoň bod. To se jim nakonec povedlo až v úplném závěru, když Havelka z přibližně 25 metrů trefil přesně růžek brány a oba soupeři si tak podělili body za konečnou remízu 3:3.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
O. Veselý [-] - D. Hrubý [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] (77. R. Caha [-] ) , L. Paiskr [-] - J. Cejpek [-] (46. M. Semrád [-] ) , J. Havelka [-] , F. Coufal [-] , J. Roušar [-] - F. Tenkl [-] , M. Příhoda [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - Z. Peňáz [-] , M. Řeháček [-] , P. Machatka [-] - J. Jun [-] , T. Jelínek [-] , J. Dvořák [-] , D. Russ [-] - L. Bulíček [-] (63. T. Janů [-] ) , L. Filippi [-] (90. F. Růžička [-] ) , M. Filippi [-]

ŽK: 62. J. Havelka , 77. M. Příhoda - 41. D. Russ , 62. L. Filippi .
Hráči zápasu: M. Filippi .
Místo: Kouty. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACHAČ Šimon - KŮRKA Petr, REICH Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.