0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jančo zařídil Telči tři body z Rantířova


Branky


0

1:0. Jiný výsledek zatím v této sezoně fotbalisté Telče neznají, bohužel pro ně byli doposud na straně poraženého celku, až ve třetím kole to byli oni, kdo se radoval z jediné branky v zápase. Rantířov si i v druhém domácím zápase připsal porážku, po debaklu 2:6 s Kouty tentokrát nedokázali domácí vstřelit ani jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka v zápase padla v 26. minutě, kdy se prosadil nejmladší telčský hráč na hřišti Josef Jančo. Telč tak díky vítězství přepustila předposlední místo tabulky právě svému soupeři z Rantířova. V příštím kole se o vylepšení své chabé střelecké bilance pokusí Telč doma s Novou Vsí, Rantířov čeká v sobotu Žďár B.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - P. Pavlíček [-] , L. Kalný [-] , D. Vaněk [-] , L. Kovačík [-] - L. Kubík [-] , V. Karásek [-] , P. Šťastný [-] (85. J. Vyskočil [-] ) , J. Lupač [-] (66. M. Klíma [-] ) - M. Vaňkát [-] , L. Vostál [-] -

SK Telč
M. Misař [-] - D. Kudláček [-] , D. Všohájek [-] , J. Všohájek [-] , J. Beňo [-] - J. Nerad [-] , R. Nechvátal [-] (75. D. Fortelný [-] ) , T. Havlík [-] , D. Smejkal [-] - J. Jančo [-] (90. J. Maštera [-] ) , J. Kratochvíl [-] (66. M. Chalupa [-] )

ŽK: 52. D. Vaněk - 78. J. Všohájek , 85. J. Jančo , 89. D. Smejkal .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACHAČ Šimon - MASOPUST Václav, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.