1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč B se s Budišovem-Náramčí rozešla smírně 1:1


Branky


0

Zaslouženou remízu viděli diváci v Třebíči, domácí tak v sezoně udrželi neporazitelnost, celkem mají po třech kolech pět bodů za jednu výhru a dvě remízy. Pro Budišov byla tato remíza první ztrátou sezony, po předchozích dvou vítězstvích tentokrát branka kanonýra Nováčka stačila jenom na bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní domácí gól nedali, tak se radovali hosté

Začátek zápasu se odvíjel podle třebíčských not, domácím se dařila kombinace a soupeř z Budišova se jakoby rozkoukával a do nějakých větších akcí se nepouštěl. Do dvou nadějných brankových příležitostí se dostal Staněk, jenž svou rychlostí dělal hostující obraně problémy. Nejprve postupoval z pravé strany sám na branku, ale nedokázal zamířit přesně a jeho střela zamířila těsně vedle levé tyče. Při druhém jeho pokusu se vyznamenal budišovský Trnka v bráně. Jinak hosté vcelku v pohodě domácím odolávali, ti tak sice měli více času míč ve své moci, ale k ohrožení branky se nedostávali. Recept na střílení branek si do nové sezony nejspíš přečetl budišovský kapitán Karel Nováček, který v 35. minutě z nakrátko rozehraného přímého kopu zamířil přesně do šibenice. Pátý zápas v sezoně tak poslal hosty do vedení. Otřesení domácí už nedokázali do konce poločasu na jeho trefu zareagovat.

Po půli vyrovnal Houser, víc branek diváci neviděli

V kabině Třebíče proběhla o poločase zřejmě účinná promluva, protože hned tři minuty po začátku druhého poločasu si ve skrumáži před brankou po rohovém kopu nejrychleji našel míč stoper Houser a vyrovnal na 1:1. Bohužel pro něj i celý jeho tým to však bylo z jejich strany všechno, protože i přes stálou mírnou herní převahu si nedokázali žádnou další větší šanci vypracovat. Hosté pozorně bránili a čekali na nějaký povedený brejk, ale ani oni se nedokázali prosadit a tak se oba soupeři rozešli smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér Třebíče B: První poločas, vyjma prvních 20,minut, jsme se přizpůsobili hře Budišova a hráli "chodící" fotbal. Soupeř zkušeně bránil a vyškolil nás z produktivity. Druhý poločas byl aktivní, ale hráli jsme jen po velké vápno soupeře a do gólových šancí se nedostávali. Máme mladé mužstvo, výkonnost hráčů je kolísavá. V porovnání se zápasy na Vrchovině a v Nové Vsi to bylo jako "noc a den".

FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér Budišova-Náramče: První půlku byli domácí lepší a zasloužili si dát gól, ale dali jsme ho my. Druhý poločas už byl vyrovnaný. Dělba bodů je zasloužená, i když Třebíč byla fotbalovější.



Sestavy


HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - R. Houser [-] , R. Valíček [-] (83. J. Uličný [-] ) , T. Oberreiter [-] , L. Karásek [-] (76. O. Uličný [-] ) , D. Kovář [-] , D. Lorenc [-] , T. Staněk [-] (65. L. Holý [-] ) , L. Zbožínek [-] , M. Mašek [-] , M. Pohořilský [-]

FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - R. Hrádek [-] , M. Molnár [-] , O. Kafka [-] , T. Nováček [-] , K. Nováček [-] , J. Pažourek [-] , M. Votoupal [-] , Z. Veselý [-] , J. Hort [-] , L. Benda [-] (90. L. Jura [-] )

ŽK: 67. T. Oberreiter - 58. J. Hort .
Hráči zápasu: R. Houser - K. Nováček .
Místo: Třebíč- tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - HANZL Daniel, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.