M. Salák 6.
L. Škoda 44. (p.)
M. Salák 55. (p.)
P. Furiš 79.
P. Furiš 91.
5:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice přestřílely 5:3 Rantířov


Branky


6. M. Salák , 44. L. Škoda (p.) , 55. M. Salák (p.) , 79. P. Furiš , 91. P. Furiš - 12. L. Vostál , 26. L. Kubík , 74. D. Oberreiter
0

Celkem osm branek nabídlo utkání v Hrotovicích, domácí šli nejprve do vedení, ale nakonec museli skóre ještě otáčet, což jim usnadnil svým vyloučením brankář hostů Krupica. Přesilovku dokázal domácí využit a dvěma brankami Furiše si vytvořili rozhodující náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 6. minutě se svým prvním gólem v zápase prosadil Salák a rázem to bylo 1:0. Pak se domácí dostali do dalších šanci, ale Salák je tentokrát nezužitkoval, za což byli hrotovičtí potrestáni ve 12. minutě, když vyrovnal Vostál. Ve 26. minutě šel Rantířov dokonce do vedení, když skóroval Kubík. Vyrovnání na 2:2 přišlo minutu před koncem poločasu, když se z nařízené penalty trefil Škoda. V 53. minutě přišel klíčový moment zápasu, když Krupica špatně vyběhl proti útočníkovi domácích, srazil ho k zemi a byl předčasně poslán pod sprchy. Nařízenou penaltu pak proměnil Salák a domácí opět vedli. Rantířov to ale ani v deseti nezabalil a v 74. minutě vyrovnal Oberreiter na 3:3. Jenže potom se dvakrát trefil Furiš a svým čtvrtým a pátým zásahem sezony rozhodl o tom, že všechny tři body zůstaly doma.
Zdroj: http://trebicsky.denik.cz/fotbal_region/oslabena-zeletava-dvougolove-manko-v-caslavicich-nesmazala-20150907.html



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
František Fukal, trenér Hrotovic: Začátek jsme měli lepší, ale po vedoucím gólu jsme neproměnili další dvě šance a to hosté potrestali. Utkání ovlivnilo vyloučení brankáře hostí. Od té doby jsme měli hru ve své režii a zaslouženě zvítězili.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - S. Hutař [-] , J. Novák [-] , M. Růžička [-] - M. Blatný [-] , P. Furiš [-] , L. Škoda [-] - M. Salák [-] - M. Holoubek [-] (62. D. Florian [-] ) , F. Pekárek [-] , J. Kučera [-] (77. M. Virgl [-] )

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Horáček [-] , D. Vaněk [-] , P. Pavlíček [-] , K. Hula [-] (72. J. Kozák [-] ) - P. Šťastný [-] , L. Vostál [-] , J. Lupač [-] (54. D. Fous [-] ) , L. Kubík [-] - M. Vacek [-] , D. Oberreiter [-] -

ŽK: 28. P. Furiš , 56. M. Růžička , 56. L. Škoda - 43. L. Vostál . ČK: 53. A. Krupica .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - HOLÝ Petr, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.