2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 14:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Šmída rozhodl o výhře Vrchoviny B nad Vladislaví


Branky


0

Po dvou předchozích domácích porážkách Vrchovina B konečně zabrala a gólem M. Šmídy v poslední desetimutovce nakonec zaslouženě zvítězila nad Vladislaví. Ta naopak po slibném začátku padá tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během celého zápasu měli domácí územní převahu a častěji se dostávali do střeleckých zakončení. Jenomže vladislavský Otruba se bráně hostů překonával a tak se v prvním poločas mohli ze vstřelené branky domácí radovat pouze v jednou, když v 37. minutě poslal Vrchovinu B do vedení Buřval. Na začátku druhého dějství spálili domácí několik dalších možností a tak byli "po zásluze" potrestáni, když udeřilo na druhé straně a Svoboda v 57. minutě vyrovnal na 1:1. Potom se hra vyrovnala, domácí znervózněli a do žádné větší šance se nemohli dostat. Vytoužené tři body nakonec vystřelil v 84. minutě Michal Šmída, když prostřelil Otrubu.://trebicsky.denik.cz/fotbal_region/oslabena-zeletava-dvougolove-manko-v-caslavicich-nesmazala-20150907.html



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Vít Fagula, asistent Vrchoviny B: Za vítězství jsme rádi, ale střeleckou nemohoucností jsme si zápas zkomplikovali. Do 55. minuty jsme mohli vést 4:0. Nakonec jde o šťastné ale zasloužené vítězství.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
P. Šmída [-] - O. Poul [-] , L. Polnický [-] , L. Buřval [-] (58. O. Follprecht [-] ) , J. Veselý [-] , M. Šmída [-] , S. Kršek [-] (68. R. Blažíček [-] ) , J. Skryja [-] , D. Bača [-] , V. Fagula [-] , P. Šustáček [-] (86. F. Němeček [-] )

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - T. Prokop [-] , O. Venhoda [-] , D. Ciprys [-] , V. Pavlík [-] (88. A. Martenek [-] ) - P. Ciprys [-] , O. Krátký [-] , L. Petz [-] (85. F. Macek [-] ) , J. Orálek [-] , L. Venhoda [-] - D. Svoboda [-]

ŽK: 77. L. Polnický , 90. J. Veselý - 63. O. Venhoda , 89. O. Krátký , 89. J. Orálek .
Místo: Radešínská Svratka. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jakub - NENADÁL Pavel, ČEPL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.