Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí v Rantířově! Domácí rozstříleli Čáslavice-Sádek 7:1.


Branky


0

Pět zápasů a pouhé dva body, taková byla předzápasová bilance Ježka Rantířov. Čáslavice zase po prohrách v prvních dvou kolech pomalu nabírají formu a tak určitě nejeli do Rantírova s nízkými cíly. To ale ještě netušili, co je v Rantířově čeká...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rantířov naděloval už v prvním poločase.

Domácí měli parádní vstup do utkání, už v 6. minutě se po autovém vhazování dostal míč k Oberreiterovi, který poprvé rozvlnil síť v brance hostů. Ve 13. minutě si balon vyměnil Číhal s Hulou, Hula nacentroval do vápna a Kalný umístěnou hlavičkou zvýšil na 2:0. Za další čtyři minuty znovu fatálně chybovala čáslavická obrana, když nepovedený odkop skončil na kopačce Huly, který posunul míč na Vostála a rázem to bylo o tři branky. V sedmnácté minutě tedy svítil na světelné tabuli stav 3:0 a bylo prakticky po zápase. Čtvrtou ránu hostům zasadil v 39. minutě Horáček, když zužitkoval pokutový kop nařízený po faulu na agilního Vostála. Do kabin se tak šlo za jednoznačného stavu 4:0.

I ve druhé půli padly čtyři branky

Ani ve druhém poločase rozjetý Rantířov hosty nijak nešetřil a přidal další góly. V 59. minutě si Oberreiter pohrál s obranou, zaseknutím balonu nechal přejet dva obránce hostů a sám před brankářem zavěsil na 5:0. Potom se trefili i hosté, když se ke přímému volnému kopu z cca dvaceti metrů v 66. minutě postavil Kurtin a krásnou střelou do šibenice kosmeticky upravil skóre- 5:1. Pak už si slovo vzali opět domácí a byl to Číhal, který se skluzem položil do centrovaného míče z pravé strany a v 71. minutě už to bylo 6:1. Poslední slovo měl v 87. minutě Lukáš Kubík, když tečoval střelu z přímého kopu, která zapadla za bezmocného gólmana Kružíka. Rantířov si tak do tabulky zapsal první vítězství a hned šestibrankovým rozdílem a zároveň postoupil na dvanáctou příččku. Čáslavice-Sádek mají o dva body víc, sedm bodů jim tak stačí na prozatimní desáté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, asistent trenéra Rantířova: Naše první vítězství, čekali jsme na něj o něco déle, než jsme chtěli, ale konečně jsme se dočkali a doufám, že stoupající výkonnosti potvrdíme v Třešti. Pochválil bych kompletně celý tým, tantokrát všechno klapalo tak jak mělo, snad na to příště navážeme.

FK Čáslavice-Sádek
Antonín Plichta, vedoucí Čáslavic-Sádku: Do zápasu jsme vstoupili laxně, po čtvrthodině bylo prakticky po zápase, rozhodnuto. Soupeře jsme asi trochu podcenili, že měli před zápasem dva body, ale soutěž je vyrovnaná a prohrát může každý s každým.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
D. Fous [-] - L. Kalný [-] , K. Hula [-] , L. Horáček [-] (71. P. Šťastný [-] ) , P. Pavlíček [-] - L. Kubík [-] , D. Vaněk [-] (80. J. Kozák [-] ) , L. Vostál [-] , M. Vaňkát [-] (82. J. Lupač [-] ) - D. Oberreiter [-] , M. Číhal [-] -

FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - J. Tržil [-] , D. Šmehlík [-] , J. Mach [-] , M. Šimek [-] (72. J. Kacetl [-] ) , P. Kurtin [-] , M. Busta [-] , M. Zikmund [-] , T. Rygl [-] (46. L. Barák [-] ) , V. Lampíř [-] , P. Klika [-]

ŽK: 35. L. Kalný , 64. K. Hula - 31. M. Busta , 38. D. Šmehlík , 45. P. Klika , 64. M. Šimek .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 65. Rozhodčí: MIČKA Adam - KUCHYŇA Viktor, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.