FOTO: Dobroslavice doma porazily Skřipov


Branky


2. T. Krejčí , 23. J. Klekner , 27. D. Tůma , 36. D. Křížek - 21. P. Poltier (p.) , 89. J. Eller
3

Foto a report nám zaslal Patrik Vjačka!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově bohatý první poločas

Úvodní gól zápasu padl hned z první akce. Centr z pravé strany si našel stoper Krejčí a hlavičkou na vzdálenější tyč poslal Dobroslavice do vedení - 1:0. Hosté srovnali z penalty ve 21. minutě po zbytečném faulu domácího obránce. Gólman Kaloč sice vystihl stranu, ale na míč letící po zemi nedosáhl - 1:1. Skřipov se z gólu neradoval dlouho. O 2 minuty později se řítil domácí snajpr Klekner sám na gólmana a bezpečně proměnil - 2:1. Třetí a zároveň nejhezčí gól padl po krásné akci z pravé strany, kdy se po přízemním centru prosadil Daniel Tůma - 3:1. Do poločasu vsítili dobroslavičtí ještě jednu branku. Míč vyražený gólmanem Tvrdým dopravil do poloprázdné brány David Křížek - 4:1.

Nedotažené šance domácích hráčů

Ve druhém poločase dokázali domácí Dobroslavice zahodit obrovské množství slibně se rozvíjejících akcí. Nakonec se diváci přece jen gólu dočkali. Na konečných 4:2 upravil hlavou kapitán hostů Jakub Eller. 



Počet diváků: 35. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - DUNDR Patrik (N), MURCEK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 8. 2021 11:38
Hodnocení zápasu