0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 10:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci branku neviděli


Branky


13

I v Životicích branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

I v dalším zápase okresního přeboru, kdy se střetla v nedělním dopoledni mužstva z Dolních Životic a Březové, diváci na branku čekali marně po celý zápas. V prvním poločase byly o chloupek lepší domácí borci z Životic. Vypracovaly si dvě obrovské šance. Nejdříve se dostal ke střele Hanák, ale projektyl z jeho kopačky jen rozezvučel tyčku. V další příležitosti se po pasu od Jana Leiferta dostal k zakončení Tomáš Procházka, ale i zde si Hromada dobře postavil branku a míč jen skončil na tyčce. Březové se v první pli vůbec nedařila kombinační hra, a ohrozila branku domácích pouze po střele kapitána Šustka. Střela ale skončila vedle branky. 

I ve druhé půli mířili střelci slepými

Ve druhé půlce se hrála na trávníkutaktická bitva. Domácí se dostali do příležitosti Tomášem Procházkou, ale akce skončila neúspěšně. Domácí reklamovali pokutový kop, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Březová ohrozila branku domácích střelou Cihláře. Zhruba od sedmdesáté minuty začaly domácím ubývat síly a Březová dostala možnost zápas strhnout na svou stranu. Ale Martin Šuhajík ve vyložené šanci zazvonil jen na tyčku domácí svatyně. Dále nebezpečně zamířil z přímého kopu Cihlář. Hlava Cihláře v samém závěru zápasu se pak otřela jen o břevno domácí branky. Zápas tak dospěl k bezbrankové remíze.

 

Dolní Životice jedou příští zápas do Stěbořic. Březová bude hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Z mého pohledu spravedlivá remíza. V prvním části jsme byli aktivnější, dokonce jsme nastřelili dvě tyčky hostující branky. Druhá půle byla taktická na obě strany. Zhruba od 70. minuty nám začeal docházet dech, protože jsme předtím do toho dali hodně bojovnosti. Hosté si vypracovali dvě šance, kdy nastřelili tyčku a břevno.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): V prvním poločase nám moc nevycházela kombinace, a domácí nás svými nákopy přehrávali. Dostali se do dvou šancí. My jsme prakticky skoro nic neměli. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, vypracovali jsme si i nějaké příležitosti, ale i nám nebylo souzeno vsítit branku. Zápas tak asi skončil spravedlivou dělbou bodů.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] (86. M. Elbl [-] ) , J. Leifert [-] , J. Vlček [-] (88. V. Palyza [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] (28. M. Borč [-] ) , M. Procházka [-] (23. T. Procházka [-] ) , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , M. Tengler [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] (30. R. Lichovník [-] ) , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] (70. J. Buranyč [-] ) , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , D. Kopytko [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 40. M. Hanák , 62. J. Leifert , 86. M. Pumr - 57. P. Křenek .
Hráči zápasu: M. Tengler - R. Cihlář .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: THIEMEL Karel - PRASEK Beno, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 06:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 08:54
Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Březová si s Životicema poradí a vyhraje o dvě branky.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 11:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 17:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 13:16

Tip: remíza