1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Stěbořice


Branky


52. T. Bartoš - 36. O. Haas , 57. D. Burda
14

Stěbořice vydřely výhru v Litultovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Derby zápas mezi Litultovicemi a Stěbořicemi skončil výhrou hostující družiny. V úvodní pětadvacetiminutovce domácí družina byla aktivnější, ale míč ze svých kopaček do brány nedostala. Litultovice se dostaly jen k několika standradním situacím nebo rohům. Z nich se ale vážnější šance neurodila. Po půlhodině hry se hra postupně začala srovnávat. V 35. minutě bývalý hráč Litultovic Haas se zmocnil míče a po samostatné akci otevřel skóre utkání – 0:1. Ve zbytku prvního poločasu se hra odehrávala převážně mezi šestnáctkami obou mužstev, a proto se šlo do kabin za vedení Stěbořic.

Litultovice vyrovnaly, Stěbořice rozhodly

Vstup do druhé půle vyšel lépe domácím, když v 52. minutě vysunul Fiala po levé straně Doležela, který zatáhl míč do prostoru mezi rohem a šestnáctkou, kde nahrál do vápna Bartošovi, který se uvolnil a po zemi k tyčce vyrovnal – 1:1. Stěbořice ale vedení na svou stranu strhly za pět minut, když přímý kop Haase přistál na hlavě Burdy, který rozhodl utkání ve prospěch hostů – 1:2. Hned vzápětí mohly Stěbořice své vedení navýšit, ale Jamnický, který se dostal sám před brankáře Toporčáka místo branky nastřelil pouze brankáře. V dalším průběhu hry se na trávníku odehrával spíše boj mezi šestnáctkami. V samém závěru ještě vystřelil hostující Haas, ale mířil vedle. Stěbořice si tak vydřenou výhru pohlídaly. 

 

Litultovice budou hostit Kylešovice. Stěbořice jedou do Těškovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Do utkání jsme nastoupili poznamenaní podzimními virózami a jinými nepříjemnosti, přesto jsme, i bez našich dvou velkých opor, podali perfektní výkon, kterému by slušela výhra. Soupeř byl od začátku bojácný, hrál defenzivní nakopávanou, až odkopávanou, a na jeho hře mě těšil snad jediný fakt, že jeho dva nejlepší hráči ještě loni oblékání černobílou u nás. Hosté však měli ještě jednoho dalšího kvalitního hráče, se kterým jsme si nedokázali poradit. Ten dokázal vždy přesně vyhodnotit situaci, odhadnout rizika a zasáhnout dříve, než jsme se dostali do nebezpečné, natož brankové příležitosti. Bohužel neměl dres barvy hostů. V utkání, ve kterém je nejurputnějším obráncem soupeře rozhodčí, nelze zvítězit. Bohužel v případě Stěbořic, které se každoročně naprosto nevkusně, bezohledně a až trapně pokoušejí postoupit do vyšší soutěže jdouce přes fotbalové mrtvoly a za cenu devastace férového fotbalu, to už překračuje jistou hranici, která se otřásá nejen optikou čistoty fotbalu, ale pomalu i trestněprávní odpovědnosti. Myslím, že budu mluvit i za ostatní kolegy trenéry naší soutěže, když popřeji našemu dnešnímu soupeři hodně štěstí při jarní honbě po I.B třídě, protože jedině v případě jejich postupu bude okresní fotbal opět čistý.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byla to z naší strany ubojovaná výhra. Měli jsme spoustu zraněných a nemocných. Dneska jsme musel sestavu postavit jinaak, než jsme chtěl. Jsem rád, že to kluci na těžkém terénu zvládli za tři body. Vyzdvihl bych výkon rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - P. Fiala [-] , T. Steuer [-] (46. T. Bartoš [-] ) , O. Adamčík [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , M. Drápal [-] , D. Lebeda [-] , Š. Šťavík [-] (85. S. Konečný [-] ) , A. Džemla [-] , K. Vitoul [-] (71. L. Včelka [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , M. Josefus [-] , D. Burda [-] , M. Šeuer [-] (90. M. Paleta [-] ) , F. Kramný [-] (46. V. Kramný [-] ) , R. Kokošek [-] , O. Haas [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 18. O. Adamčík , 40. O. Doležel , 72. P. Fiala , 83. J. Tengler - 12. R. Kokošek , 40. T. Dietrich , 73. M. Jamnický , 85. M. Josefus .
Hráči zápasu: O. Haas , D. Burda .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - THIEMEL Karel, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 06:13
Tomáš Holata

Expert: Patrik Moric
Tip experta: výhra domácích

Po výbuchu v Komárově domácí vyhrají.
1

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 21:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 13:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:53

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:59

Tip: remíza