P. Boček 11.
L. Vojáček 32. (p.)
2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina remizovala s Březovou


Branky


11. P. Boček , 32. L. Vojáček (p.) - 23. D. Řehulka , 30. M. Šustek
14

Oba týmy daly po dvou brankách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vřesina přívítala na svém trávníku silné mužstvo z Březové. Ve vyrovnaném zápase šla do vedení domácí družina po dvanácti minutách, když špatný odkop brankáře Hromady zachytil kapitán Boček a střelou ze třiceti metrů přeloboval gólmana – 1:0. Březová srovnala krok o deset minut později, když se po straně protáhl Buda, jehož nadýchaný centr umístil hlavou do kasy Řehulka – 1:1. Otočit skóre se hostům povedlo po půlhodině hry, když kapitán Šustek obstřelil při přímém kopu zeď tak, že míč zaplul na přední tyč – 1:2. Hosté se ale z vedení dlouho neradovali, když Lodňánek fauloval ve vápně Pientku a penaltu proměnil Vojáček – 2:2. Navíc byl za tento faul Lodňánek vyloučen, takže hosté dohrávali zbytek zápasu pouze v deseti. Zbytek poločasu se už dohrál.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase patřila úvodní dvacetiminutovka Březové. Ta zahodila tři stoprocentní šance. Nejdříve zahrával Šustek rohový kop a hlavička Jakuba Šuhajíka skončila těsně vedle tyčky. Pak propasíroval míč Cihlář opět na Jakuba Šuhajíka, který se v rozhodující chvíli ukopl. Poslední šancí hostů měl Cihlář, který se porháčkoval do zakončení a nastřelil pouze břevno domácí brány. Poté převzala taktovku hry Vřesina a taky si vypracovala tři velké šance. Nejdříve zleva střílel Boháč těsně vedle. Poté centr Boháče našel Strakoše, jehož pokus mířící do branky vykopl z brankové čáry hostující zadák. A opět v hlavní roli Boháč, jehož rohový kop poslal těsně vedle Vojtěch Kocián. Zápas tak dospěl k remízovému konci. 

 

Vřesina bude příští kolo hostit Vávrovice. Březová jede do Dolních Životic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Martin Pešek (hráč): Byl to vyrovnaný zápas, kdy se hrálo u jedné strany na druhou, každý chvilku tahal pilku. Před námi jsou ještě dva zápasy, které chceme zvládnout, aby byla zima klidnější.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Moc se mi nelíbil výkon rozhodčího, který to pískal špatně na obě strany. V prvním poločase jsme dokázali otočit skóre, ale pak jsme zbytečně faulovali a dostali jsme branku z penalty, a navíc jsme museli hrát o deseti. Ve druhé půli měli obě družstva tři šance, ale nikdo žádnou nedal. Myslím, že v jedenácti bychom to možná uhráli lépe.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Kučera [-] (40. J. Pagáč [-] ) , T. Pientka [-] , V. Čech [-] , P. Boček [-] , V. Kocian [-] , M. Pešek [-] , M. Boháč [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , L. Vojáček [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , D. Řehulka [-] , J. Šuhajík [-] (80. M. Šuhajík [-] ) , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , D. Kopytko [-] (90. T. Pecka [-] ) , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-] (86. J. Buranyč [-] )

ŽK: 7. M. Boháč , 22. M. Pešek , 51. P. Strakoš , 78. T. Pientka - 35. J. Hromada , 60. R. Cihlář . ČK: 31. O. Lodňánek .
Hráči zápasu: V. Kocian , M. Pešek - Š. Buda , M. Šustek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, JANIK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 06:13
Tomáš Holata

Expert: Patrik Moric
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání, které skončí remízou.
0

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 21:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 13:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:53

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:59

Tip: remíza