3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 10:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Životice porazily Komárov


Branky


27. L. Kunc , 75. M. Elbl , 89. M. Hanák - 57. M. Šubert
14

Dolní Životice porazily Komárov o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice se ujaly vedení

Dolní Životice ve svém tradičním čase přivítaly doma mužstvo z Komárova. V prvním poločase byli domácí o něco lepším týmem. Po třech minutách střílel domácí Leifert vysoko nad bránu. O dvě minuty později na druhé straně kapitán Šubert přeloboval brankáře i s brankou. O chvíli později střela Šuberta skončila těsně vedle tyčky. Ve třinácté minutě pak se dostal míč k Jiřímu Tenglerovi, který obstřelil brankáře Pelce i s brankou.  Na druhé straně pak střelu Thomase z dvaceti pěti metrů vyrazil gólman Kramný. Po čtvrthodině hry rychlá akce dvojice Hanáka s Vlčkem zakončil střelou zblízka Kunc, ale míč se od Pelce odrazil do tyčky a ven. Po dvaceti minutách střelu Srubka vyrazil volejbalově Kramný na rohový kop. Ve 25. minutě střelu Jiřího Tenglera opět Pelc vyrazil, tentokrát na rohový kop. Domácí se pak ujali vedení ve 27. minutě, když odražený rohový kop poslal zpátky do vápna Procházka ke Kuncovi, který nechytatelně napálil balon pod břevno – 1:0. Ve 33. minutě srazil střelu Kunce na roh Pelc, a z něj hlavičkoval vedle Dušek. Ve zbytku první půle se už nic vážnějšího nestalo, a do kabin šli veseleji domácí. 

Komárov sice yvrovnal, ale Dolní Životice daly další dvě branky

Do druhého poločasu vletěli po přeskupení řad Komárovští. V 53. minutě vytřelil slabě z hranice vápna Srubek těsně vedle. V 55. minutě se zranil ve středu hráč domácích Vlček, a domácí hráli na půl plynu, čehož využili hosté k tomu, aby Thomas posunul míč na Šuberta, který poropasíroval míč přes Kramného do sítě - 1:1. Domácí vystřídali, poslali do útoku matadora Duška a začali být aktivnější. Po hodině hry přímák Marety poslal rybičkou vedle tyčky Hanák. V 64. minutě potáhl balon po lajně Kunc, nahrál Duškovi, kterého vychytal Pelc, a dorážka Jiřího Tenglera mířila vedle. Čtvrthodiny před koncem utekl po levé straně rychlonohý Kunc, jenž nahrál na středu Duškovi, který po potáhnutí míče vysunul do strany Martina Elbla, jehož tvrdou střelu na přední tyči Pelc nechytil – 2:1. Domácí nadále byli aktivní a hosty prakticky k ničemu nepustili. Ti zahrozili pouze z rohového kopu Chovance, když hlavičkoval mimo Kubala. Na druhé straně pak ještě Pelc zachránil šanci domácích tím, že jí vytěsnil na roh. Z něho si ale na nahrávku naběhl Hanák a nekompromisně pojistil domácí výhru - 3:1. 

 

Dolní Životice budou hostit příští kolo Březovou. Komárov jede do Štítiny. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Šli jsme si hladověji za tři body. Bylo to vyrovnané utkání, které připomínalo šachovou partii. Naší vytrvalostí jsme strhli vývoj zápasu na naši stranu.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Po výborném výkonu proti Litultovicím z minulého týdne, přišlo jako vždycky naše uspokojení. Byl to náš klasický venkovní zápas, kdy jsme po vadařeném domácím zápase hráli opět špatně. V prvním poločase byli domácí lepším týmem. Ve druhém jsme sice vyrovnali, ale místo toho, abychom domácím zasadili hřebíček druhým gólem, tak jsme opět přestali hrát, a nechali domácí dát na 2:1. Připadám si, že něktří stále nechápou, že hrají okresní přebor, kde týmy dokážou naše chyby potrestat a proměnit 100 % šance. Proto domácí dnes zasloženě vyhráli a gratuluji jim ke třem bodům. Holt bez střely na branku nemůžeme vyhrát. Před námi jsou poslední dvě kola a budeme se snažit vytěži co nejvíc bodů, ať máme klidnější zimu.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] (65. M. Elbl [-] ) , J. Vlček [-] (58. M. Pumr [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , J. Tengler [-] (88. V. Palyza [-] ) , M. Tengler [-] , J. Leifert [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] , M. Šubert [-] , V. Chovanec [-] , J. Srubek [-] , O. Hanke [-] , M. Vácha [-] (76. D. Kubala [-] ) , M. Mikšík [-] , D. Thomas [-] , J. Matoušek [-] , P. Rychtar [-]

ŽK: 67. M. Procházka - 82. D. Thomas .
Hráči zápasu: M. Procházka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BUKOVSKÝ Josef, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 06:13
Tomáš Holata

Expert: Patrik Moric
Tip experta: výhra domácích

Brzký výkop bude sedět domácím.
1

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 21:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 18:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 13:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:53

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:59

Tip: výhra hostů