4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice daly čtyřku Štítině


Branky


14

Těškovice doma zvítězily o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o dvě branky

Těškovice na své umělce přivítaly mužstvo ze Štítiny. Domácí začali zhurta a už ve druhé minutě musel Martin Vitásek vyrazit na roh střelu Strojila. O minutu později vyslal Jan Šenk přihrávkou do běhu Kupku, jenž našel přihrávkou pod sebe Reka, který nezaváhal a otevřel účet utkání – 1:0. Za čtyři minuty zaběhl do rozhozené hostující obrany Matěj Krayzel, jenž naservíroval míč Danielu Krayzelovi, který balon umístil k tyči – 2:0. Pak se nadvakrát nedokázal prosadit Rek. V 11. minutě se osmelili i hosté, kdy si dlouhý balon od Harasima zpracoval Lauček, ale jeho střelu Roman Lazecký vyrazil. o čtvrthodině hry pak zastříhal núžkami Vavrečka, ale míč skončil na hostující tyči. V dalších domácích příležitostech mířili vedle tyčky Rek a po něm Matěj Krayzel,. Hosté zahrouźili po dlouhém pasu Harasima a sklepnutí Laučka Markem Vitáskem, ale ten mířil v nadějné pozici nad bránu. V závěru poločasu pak rychlý brejk domácích, který zakončovalk Matěj Krayzel zachránil Martin Vitásek. 

Těškovice výhru navýšily

Ve 46. minutě zatáhl míč podél šestnáctky hostů Matěj Krayzel a jeho střela skončila těsně vedle. O dvě minuty později si hosté vytvořili závar v šestnáctce, který který ale domácí vyřešili odkopem. Po hodině hry vybojoval na středu hřiště balon Strojil, který vyslal dlouhým pasem do úniku Matěje Krayzela, který nasadil brankáři kličku a pohodlně skóroval do odkryté branky - 3:0. Hosté pak mohli korigovat, ale centr na centr Laučka nedosáhl volně stojící Halška. Nejblíže byla Štítina snížení asi deset minut před koncem, když přímak Harasima který napalil zeď, a který se odrazil k Tomaškovi který asi z pěti metrů za šesnáctkou vystřelil levou a trefil břevnoa a z následné dorážky Trušina netrefil branku. Definitivní podobu zápasu dal po chytré střele v 84. minutě domácí Juchelka – 4:0.

 

Těškovice příští kolo přivítají Těškovice. Štítina bude hostit v derby Komárov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Z naší strany šlo o vydřené vítězství, kterému předcházely dva rychlé góly z úvodu zápasu a po dalším vyrovnaném průběhu utkání pak dvě gólové pojistky na konečných 4:0.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Domácí na nás vtrhli okamžitě od prvního hvizdu sudího. Ve větrném a chladném počasí se chtěli rychleji zahřát, kdežto naši se uchýlili předčasně k zimnimu spánku.Takže v 7. minutě to bylo 2 : 0. Poté se hra vyrovnala - logicky, když si domácí vybudovali náskok k uklidnění. V druhé půli jsme nastřelili Tomáškem břevno přibyly nějaké ošemetné momenty před Těškovickou bránou, ale vždy chyběl ten poslední moment k přepsání skóre. Třetí gól v naší síti sebral Tatranům veškerou snahu ještě něco udělat s výsledkem. Poslední branka už byla v naší sítí zbytečná a řadí se do kategorie zbytečných.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Krayzel [-] , M. Krayzel [-] (86. D. Sedlák [-] ) , V. Krayzel [-] (46. J. Krayzel [-] ) , V. Vavrečka [-] (65. D. Juchelka [-] ) , T. Rek [-] (77. P. Lazecký [-] ) , J. Šenk [-] , P. Kupka [-] , P. Jedlička [-] , J. Solnický [-] , O. Strojil [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Zapletal [-] (59. L. Bartusek [-] ) , M. Harasim [-] , V. Tomáško [-] , M. Vitásek [-] (79. P. Škroch [-] ) , P. Kunczik [-] , O. Kurka [-] (46. V. Watzlavik [-] ) , M. Lauček [-] , V. Trušina [-] , T. Halška [-] , J. Gattnar [-]

Hráči zápasu: M. Krayzel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - ŠENK Vladimír (N), GRAF Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 21:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 06:13
Tomáš Holata

Expert: Patrik Moric
Tip experta: výhra domácích

Teškovice jsou doma na uměle trávě silné a zvítězí.
1

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 13:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 21:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 13:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:59

Tip: remíza