0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice vyhrály v Závadě


Branky


57. O. Strojil , 72. T. Rek
12

Těškovice daly oba góly po pauze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Závada přívítala ve svém domovském stánku mužstvo z Těškovic. Byli to hosté, kteří na hřišti po celý zápas dominovali. Už ve 3. minutě končí po nahrávce Matěje Krayzela střela Reka jen v rukavicích domácího brankáře. V 5. minutě vysunul Sochorek ideálně za obranu Vavrečku, ale jeho zpětná přihrávka skončila střelou  Kupky, kterou gólman Krajíček vyrazil. O minutu později odcentroval z pravé strany Vavrečka, kterou Rek srazil pohotově prsami, ale těsně vedle. V 8. minutě vysunul Sochorek zabíhajícího Matěje Krayzla, který potáhl míč podél šestnáctky, ale jeho střela skončila těsně nad brankou. V 9. minutě vysunul Vavrečka ideálně za celou obranu Matěje Krayzla, který ale mířil vedle. Ve 22. resp. 25. minutě se osmělili střelecky i domácí, ale Lazecký byl na místě. Ve 29. minutě vybojujoval nadvakrát Matěj Krayzel míč, ale jeho střela skončila v náručí gólmana. Ve 34. minutě vysunul Sochorek zabíhajícího Vavrečku, ale jeho střílený centr skončil srařením na roh Ve 39. minutě vykryl domácí gólman další střelecký pokus Matěje Krayzla. Ve 41. minutě vybídl Sochorek ke skórování Vavrečku, ale jeho střela z úhlu byla sražena na roh. Ve 43. minutě se uvolnil na šestnáctce domácích kličkou do protisměru Šenk, ale jeho levačka těsně minula pravou tyč domácích. V závěru poločasu využili domácí špatného odkopu hostů a po dlouhé autu do naší šestnáctky a následném závaru skončil míč dorážkou mimo hostující.

Těškovice daly dvě branky

Ve 46. minutě vyrázil domácí gólman tvrdou střelu Dalibora Sochorka z hranice šestnáctky. V 57 vybojoval na vlastní polovině Strojil míč, který zatáhl balon přes tři bránící hráče a po zasekávačce na střed hřiště zakončil střelou pod břevno na 0:1. V 59. minutě zatáhl Matěj Krayzel míč podél šestnáctky domácích, ale jeho obstřelení vybíhajícího gólmana skončila těsně vedle. V 61. minutě našel Sochorek ideální přihrávkou v šestnáctce domácích Reka, ale tomu míč v rozhodující chvíli před gólmanem uskočil. V 69. minutě naběhl na zpětnou přihrávku Reka ideálně Vavrečka, ale domácí gólman jeho střelu vykryl. Následný střelecký pokus Sochorka vyrazil gólman na roh. V 73. minutě přiťukl Matěj Krayzel míč v šestnáctce domácích na Reka, který se ideálně proháčkoval mezi oběma stopery a nedal domácím gólmanovi šanci – 0:2. V 75. minutě skončil brejk Matěje Krayzla po levé straně hřiště křižnou střelou mimo tyče domácích. V 82. minutě skončila střela domácích po předchozím odrazu nad hostující brankou. V 84. minutě vysunul Vavrečka zabíhajícího Matěje Krayzla, ale jeho střela byla sražena na roh. V závěru utkání skončil střelecký pokus střídajícího Sedláka v náručí domácího gólmana Krajíčka.

 

Autor textu: Martin Šenk



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Jiří Lébl (hráč): První poločas byl ještě jakž takž, to jsme dokázali ubránit bezbrankový výsledek. Ve druhém jsme dostali dvě branky a zaslouženě jsme prohráli. Gratulujeme soupři k výhře.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Celý zápas jsme byli lepším technickým a kombinačním mužstvem, ale nemohli jsme se střelecky proti zahuštěné obraně domácích dlouho prosadit. Naštěstí se nám to ve druhé půli podařilo a vezeme domů zaslouženě tři body.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - P. Petraš [-] , M. Kozel [-] , J. Vitásek [-] , L. Staňo [-] , D. Gryz [-] , L. Drahorád [-] (84. J. Nguyen [-] ) , O. Koudelný [-] (70. J. Ječmínek [-] ) , M. Sněhota [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Krayzel [-] , M. Krayzel [-] (86. D. Sedlák [-] ) , . Sochorek [-] (79. M. Hoza [-] ) , V. Vavrečka [-] , T. Rek [-] (81. J. Krayzel [-] ) , J. Šenk [-] , P. Kupka [-] , P. Jedlička [-] , J. Solnický [-] , O. Strojil [-]

ŽK: 48. T. Rek , 53. M. Krayzel .
Hráči zápasu: P. Krajíček - O. Strojil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - HRUBÝ Heinz, PACUR Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 06:24
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šenk
Tip experta: remíza

Závada u nás hrála dobře a klidně mohla vyhrát. Ale teďka se rozejdou smírně po bodu

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 22:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 14:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 08:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 14:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:01

Tip: výhra hostů