Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO Vřesina deklasovala Komárov


Branky


1. F. Gruň , 9. F. Rončka , 17. P. Boček , 28. P. Boček , 50. M. Pešek , 63. P. Boček , 72. O. Kocián , 75. M. Pešek - 32. D. Thomas (p.) , 58. D. Solný
13

Vřesina vyhrála o šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o tři branky

Vřesina v nedělním zápase přivítala mužstvo z Komárova, a dá se říci, že po celý zápas na trávníku dominovala. Domácí Rončka odcentroval hned v první minutě míč na Bočka, jenž poslal balón Gruňovi, který ve vyložené šanci otevřel skóre zápasu – 1:0. I nadále pak zlobil hostující obranu domácí Gruň. Po deseti minutách centr Čecha prodloužil Boček hlavou na Rončku, který prostřelil gólmana – 2:0. V 17. minutě přihrál Boháč Bočkovi, který nedal brankáři šanci – 3:0. Ve 22. minutě po dlouhém autu Ondřeje Kociána a prodloužení Čecha překopl branku Gruň. Následně vychytal Boháče Pelc.  Po půl hodině hry Vojtěch Kocián vyslal do útoku Boháče, jenž nahrál Bočkovi, který obelstil brankáře – 4:0. Komárov pak snížil ve 32. minutě z penalty Thomasem – 4:1. Ve 34. minutě vybojoval Rončka roh, ale Vojtěch kocián z něho hlacvičkoval nad. V 42. minutě byla odpískaná penalta na Bočka, ale Boháč ji trestuhodně zahodil. 

 

Vřesina vedení navýšila

V 54. minutě naservíroval Rončka míč před prázdnou branku Peškovi, který zkušeně zavěsil – 5:1. Za chvíli rozezvučel na druhé straně z přímého kopu Solný tyčku domácí svatyně. V 58. minutě později si Solný udělal dva hráče Vřesiny a střelou na přední tyč snížil na 5:2. Po hodině hry Rončka nacentroval na Bočka, který dopravil merunu do sítě – 6:2. O chvíli později neproměnil druhý pokutový zápas Vřesiny v zápase Vojtěch Kocián. Dvacet minut před koncem se míč dostal k Ondřeji Kociánovi, který vymetl všechny pavouky z šibenice – 7:2. Poslední slovo měl v 73. minutě Pešek, který zavěsil centr Bočka do odkryté branky – 8:2. 

 

Vřesina jede do Stěbořic. Komárov bude hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Do prvního poločasu jsme vstoupili aktivně a nedali jsme soupeři příležitost a z tohoto tlaku jsme vybojovali všechny čtyři góly. Následně jsme trochu polevili a dali jsme šanci hostům, ale svou taktickou hrou jsme si zbytek poločasu pohlídali. Také ve druhem poločase jsme ovládli hřiště a nic jsme soupeři nedovolili a utkání jsme si pohlídali.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Výsledek je zasloužený pro domácí, ale přesto mě zaráží jedna věc, že kapitán Boček filmuje pády za stavu 4:1 resp. 6:2 a ještě se směje všem okolo. Možná bys to nic nezměnilo v tomto utkání, protože jsme dostali sedm branek do prázdné brány. Doufám, že se změní přístup některých hráčů, protože se nedá hrát okresní přebor bez tréninku.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Kučera [-] , O. Kocián [-] (83. M. Gargoš [-] ) , V. Čech [-] , P. Boček [-] , V. Kocian [-] , M. Pešek [-] , M. Boháč [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , F. Gruň [-] (63. J. Pagáč [-] )

SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] (78. T. Kyjovský [-] ) , D. Thomas [-] (70. O. Šimeček [-] ) , L. Kerlin [-] , J. Srubek [-] , M. Mikšík [-] , M. Šubert [-] , D. Kubala [-] (68. T. Kreisel [-] ) , J. Novák [-] , O. Hanke [-] , P. Rychtar [-]

ŽK: 31. V. Čech , 53. F. Gruň - 66. D. Solný , 75. P. Pelc .
Hráči zápasu: P. Boček , M. Pešek , P. Strakoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - KOCUR Roman (N), NOVÁK Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

I když se Vřesina trápí, tak urve doma všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Asi nejtěžší zápas kola na tip. Vřesina domácí prostředí, komarov nepříjemne rychle útočníky. Zkusím remízu. 0.