10:0
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť dala desítku


Branky


4. M. Šec , 13. K. Hudeczek , 25. T. Kudlík , 27. K. Hudeczek , 32. M. Šec , 37. M. Pawlenka , 50. P. Adamczyk (vl.) , 55. J. Mac (p.) , 62. D. Holuscha , 81. F. Grabica
13

Píšť vyhrala o deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o šest branek

Vedoucí tám z Píště přivítal na svém trávníku přívítala poslední Kylešovice. Zápas se podobal spíše vraždění neviňátek. Kanonádu Píště odstartoval ve 4. minutě po centru Foitzika na přední tyči kanonýr Šec – 1:0. Za deset minut špatně odkopl míč hostující brankář Richter a Hudeczek ho ze čtyřiceti metrů zkušeně přeloboval – 2:0. Pak se do příležitosti dostaly i Kylešovice, ale únikům Škulavíka a Adamczyka chybělo finální zakončení. Ve 25. minutě si na rohový kop Malcharka naběhl Kudlík a potřetí rozvlnil síť – 3:0. O dvě minuty později přímý kop Foitzika přistál na hlavě Hudeczka, který na zadní tyči dostal míč do kasy – 4:0. Ve 32. minutě Pawlenkův přízemní centr našel Šece, který se nemýlil – 5:0. O pět minut později zatáhl balón po lajně Pawlenka, který se dostal do pokutového území a z ostrého úhlu si jeho pokus srazil do sítě brankář – 6:0.

Píšť dala další čtyři góly

Ve druhém poločase domácí prosřídali, ale na jejich gólovém apetitu to znát nebylo. Pět minut po přestávce si Hudeczkův centr do vápna srazil do vlastní sítě hostující Petr Adamczyk – 7:0. V 55. minutě proměnil s přehledem pokutový kop Mac, který byl nařízen po faulu na Foitzika, jenž velmi dravé vnikl do hostujícího vápna – 8:0. Po hodině hry vydláždil Hudeczek českou uličku pro Holuschu, který prostřelil brankáře – 9:0. Kylešovicím pak chyběla finální koncovka při únicích Škulavíka a Černohorského Desátý hřebíček do kylešovské rakve zatloukl po nezištné přihrávce Šece Grabica – 10:0.

 

Píšť jede příští zápas do Vávrovic. Kylešovice budou hostit Melč.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Splnili jsme roli favoria a jsem rád, že jsme zápas nepodcenili.

FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Soupeř byl fotbalovější, běhavější, měl svou kvalitu. Měl výbornou obranu a standardky. My jsme si něco vypracovali, ale nedotáhli jsme to dokonce. Zápas beru pozitivněji než v Březové.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - M. Šec [-] , P. Moric [-] (46. D. Holuscha [-] ) , L. Malcharek [-] (55. L. Svoboda [-] ) , L. Foitzik [-] , K. Hudeczek [-] , M. Pawlenka [-] (73. D. Konečný [-] ) , M. Habura [-] (46. M. Kupec [-] ) , T. Kudlík [-] , J. Mac [-] , T. Obrusník [-] (46. F. Grabica [-] )

FK Kylešovice
T. Richter [-] - V. Černohorský [-] , P. Wzientek [-] , M. Vavrečka [-] , D. Škulavík [-] , D. Tiote [-] (73. D. Dostál [-] ) , A. Kirchner [-] (62. P. Pusch [-] ) , F. Kadeřábek [-] , J. Vocetka [-] (55. A. Beránek [-] ) , E. Adamczyk [-] , P. Adamczyk [-]

ŽK: 86. F. Grabica - 31. M. Vavrečka , 78. D. Dostál .
Hráči zápasu: L. Foitzik , K. Hudeczek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - HRUBÝ Heinz, BLOKEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pišť je suverenní favorit a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

1