Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina vykradla Litultovice


13
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o dvě branky

Litultovice hostily na svém stadionu mužstvo ze Štítiny. Už ve 4. minutě zahrával přímý kop z rohu hřiště Lauček a míč ze své kopačky zatočil až přímo do sítě za záda zaskočeného brankáře – 0:1. Za domácí se pak do nadějných příležitostí probíjel kaiptán Šrom, ale nedokázal propálit Martina Vitáska. Ve 24. minutě se pak dostal před domácího brankáře Lauček, který udělal brankáři kličku, ale z úhlu namířil jen do boční sítě. Ve 27. minutě zahrával Lauček opět přímý kop, míč tentokrát načechral na hlavu Marka Vitáska, který nechytatelně zamířil do brány – 0:2. Ve 34. minutě po přímém kopu Drápala hlavičkoval Bartoš jen do břevna. Pět minut před pauzou šel sám na Vitáska Drápal, ale ten ho vytlačil z výhodného střeleckého úhlu. Pak dvakrát nebezpečně vypálil domácí Bartoš.

Litultovice vyrovnaly, ale Štítina rozhodla

Na začátku druhého poločasu vyslal Marek Vitásek na hranici ofsajdu Watzlawika do samostatného nájezdu, ve kterém prostřelil brankáře – 0:3. Domácí pak zabrali a v 50. minutě vyrazil brankář Vitásek hostů střelu Adamčíka jen k Tenglerovi, který skóroval – 1:3. Po hodině hry nacentroval Šrom na hlavu Džemly, který míč umístil k tyči – 2:3. V 65. minutě přiťukl Šrom míč z přímého kopu nakrátko k Tenglerovi, jehož tečovanou střelu brankář s námahou vyrazil a míč do branky dorazil pak Džemla – 3:3. Čtvrt hodiny před koncem vyslal Trušina Gattnara, jehož pokus gólman vyrazil, ale Watzlawik míč doklepl do sítě – 3:4. Deset minut před koncem vyrazil pokus Šroma na roh Vitásek. Hosté pak mohli vedení potvrdit, ale Laučkovu přihrávku do brány Sakmar nedostal. Hosté ale už těsný náskok ubránili.

 

Litultovice jedou příští kolo do Komárova. Štítina bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (hráč): Zápas to byl složitý, hlavně protože jsme lacině a rychle inkasovali a bylo pro nás těžké dostat se zpátky do zápasu. Po poločase jsme chtěli zabrat a začít konečně střílet branky. Bohužel nás soupeř opět předběhl. Při snížení na 3:3 jsme si už mysleli, že zápas otočíme na naši stranu. Dnes nám to ale prostě asi nebylo souzeno a bohužel se nám nepodařilo ukořistit ani bod. Doufám, že se příští zápas ukážeme opět v naší letošní formě.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Jak jsme minule zahráli nejslabší zápas v sezóně, tak dnes to byl obrat o 1936 stupňů k lepšímu. Možná nás soupeř lehce podcenil a tak jsme v 5. minutě mohli poprvé s rukama nahoru. Pokračovali jsme v soustředěném výkonu a navyšovali skóre až na 3:0. Soupeř má ale výbornou útočnou kvalitu a tak mu stačilo čtrnáct minut, aby srovnal. Ve svižně hrajícím utkání se ale hnal za vítězstvím, a to mu zlomilo vaz. Naši využili čtvrt hodiny před koncem brejk a výborně hrající Watzlawik zavěsil už po druhé v zápase.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - J. Šrom [-] , O. Adamčík [-] , J. Tengler [-] (82. S. Konečný [-] ) , T. Bartoš [-] (54. P. Fiala [-] ) , O. Doležel [-] , M. Drápal [-] , D. Lebeda [-] , Š. Šťavík [-] , A. Džemla [-] (84. T. Steuer [-] ) , K. Vitoul [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Zapletal [-] , P. Kunczik [-] , O. Kurka [-] (46. V. Watzlavik [-] ) , M. Lauček [-] (88. J. Mlček [-] ) , V. Trušina [-] , T. Halška [-] , J. Gattnar [-] , M. Harasim [-] , V. Tomáško [-] , M. Vitásek [-]

ŽK: 38. J. Šrom , 76. K. Vitoul , 83. P. Fiala - 83. J. Gattnar .
Hráči zápasu: A. Džemla - M. Lauček , V. Watzlavik .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - MEIER Milan, CAHEL Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Litultovice jsou v tomto zápase jasným favoritem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde věřím jasně domácímu týmu. 1.