Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová vyhrála nad Melčí


Branky


76. O. Chreno , 84. O. Stupeň - 33. R. Lichovník , 50. D. Kopytko , 54. Š. Buda , 79. M. Šuhajík (p.) , 89. T. Pecka
13

Březová svůj náskok z prvního poločasu ještě navýšila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o jednu branku

Melč přivítala na svém tárvníku v sobotu mužstvo z Březové. Březová byla sice v prvním poločase kombinačně lepším týmem, ale její snaha končila převážně před šestnáctkou. To Melči si vypracovala asi pět šancí. Třikrát se po nahrávkách kapitána Martínka objevil sám před Hromadou Prda, ale vždy střelecky selhal. Stejně se vedlo dvakrát i Chrenovi. A proto se do vedení dostala Březová po půlhodině hry, když zkraje odcentroval Kopýtko a Lichovník vstřelil svůj premiérový gól v okresním přeboru – 0:1. Ve zbytku prvního poločasu už žádna branka nepadla, a tak šla Březová do kabin za jednobrankového vedení. 

Březová výhru navýšila

Ve druhé části už divácí viděli více branek. Pět minut po pauze hráči Březové pěkně vykombinovali akci tak, že se míč dostal ke Kopýtkovi, který zamířil do šibenice – 0:2. V 54. minutě se krásně po straně protáhl Kopýtko, který ze strany nahrál před prázdnou branku Budovi, jenž neměl problém umístit balon do brány – 0:3. Pak mohla Březová přidat branku Šustkem a Reném Cihlářem. Melč snížila čtvrthodinu před koncem, když Martínek orazítkoval z přímého kopu orazítkoval tyčku a Chreno míč dorazil zpět do sítě – 1:3. Březová ale hned vzápětí odskočila na tříbrankový rozdíl, když pentli poslal přímo doprostřed branky – 1:4. Pět minut před koncem prodloužil centr Martínka z poloviny hřiště Stupeň hlavou přímo k tyči – 2:4. Poslední slovo měli ale hosté, když Šuhajík předložil jak na zlatém podnosu nahrávku Peckovi, který už neměl problém míč dostat do sítě – 2:5.

 

Melč jede příští zápas do Kylešovic. Březová bude hostit Jakartovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Výsledek ani tak neodpovídá předvedené hře. V prvním poločase jsme si vytvořili pět čistých gólových šancí. Kdybychom tři proměnili, mohlo to vypadat jinak. Za stavu 3:0 dáme branku a začneme se tlačit dopředu a vytvořímé zbytečnou penaltu, která nám zlomila vaz. Březová byla herně lepší, ale vzhledem k naši gólovým šancím by zápasu slušela remíza. Tak či tak máme před sebou tři důležité podzimni zápasy, které když zvládneme, tak se odlepíme od předposledního místa.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Myslím, že jsme zápas zvládli, hráli jsme kombinačně lépe, a co hosté měli pochytal brankář Hromada. Důležité bylo, že jsme ovládli střed hřiště.



Sestavy


TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - P. Kuča [-] (74. K. Palzer [-] ) , K. Pavelek [-] , P. Binar [-] , T. Švihálek [-] , J. Pavelek [-] , P. Prda [-] , P. Hora [-] , O. Chreno [-] , O. Stupeň [-] , M. Martínek [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - R. Lichovník [-] (56. T. Pecka [-] ) , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , D. Kopytko [-] (65. P. Jahn [-] ) , J. Kostera [-] , J. Kříž [-] (60. J. Buranyč [-] )

ŽK: 43. J. Kostera .
Hráči zápasu: R. Lichovník , J. Hromada .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: VRBA Martin - HRUBÝ Heinz, PRAVDA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Březové se v této sezóně daři a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Březová po domácím debaklu, si spraví chuť. 2.